Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szerintetek a ByTheWay megnyer...

Szerintetek a ByTheWay megnyeri az X-Faktort?

Figyelt kérdés
Szerintetek jól néznek ki? Debrecenbe nem jönnek valamikor ?
2013. dec. 14. 23:24
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
megnyeri a ByTheWay
2013. dec. 15. 11:41
 12/18 anonim ***** válasza:
Inkább Danics Dóra nyerjen.
2013. dec. 15. 12:40
 13/18 anonim válasza:
25%

Remélem, hogy Dóra nyeri meg.

A bytheway-be van egy gyerek nem az oli,a bence meg a kínai hanem az a negyedik. na annak a negyedik embernek a hangja...... meg a kinézete.... pff

Eddig még nem nyert lány és remélem most fog. A bytheway amúgy is egyszer már kiesett , szóval nem tartanám igazságosnak, ha ők nyernének...

2013. dec. 15. 14:16
 14/18 anonim ***** válasza:

A negyedik gyereket Petinek hívják.

De mindegy, szerintem nagy esélyük van rá, hogy megnyerjék, mert rengeteg rajongójuk van, főleg nőneműek persze.:D De szerintem ügyesek is, Dóra is ügyes, úgyhogy mindannyian megérdemelnék, ráadásul nagyon sok munkájuk van ebben, mind Dórának, mind a ByTheWay-nek!

2013. dec. 15. 21:58
 15/18 anonim ***** válasza:
Sajnos Danics Dóra nyert. :(
2013. dec. 16. 17:54
 16/18 anonim ***** válasza:
0%

Végre kiesett a BTW!!!! xDDDDD

Nagyon boldog vagyok!:) Épp most néztem vissza a műsort!

Ők koppantak a legnagyobbat!

Az Oli mehet vissza mosogatni,a Peti meg a Feri is fejezzék be az éneklést!Csak a Bence volt jó köztük.A többiek csak vokalisták voltak!

Egyébként a Szikora meg a Gabi már annyira önteltek voltak.Jó volt látni ahogy Tóth Gabi idegbajt kapott mert a Dóra nyert!

Amúgy a BTW a győztes dalt se tudta normálisan elénekelni!SŐŐŐŐT....kifejezetten rossz volt!

2013. dec. 16. 21:12
 17/18 anonim ***** válasza:
Hát azért a Dórika dala sem volt túl jó....nyilvánvaló,hogy protekció miatt nyert.
2013. dec. 17. 07:02
 18/18 anonim ***** válasza:
LOL. Nem is tudom melyik kiesett együttes jött vissza Márk miatt. Az lett volna a korrekt,ha Márk kiesését úgy rakják be,hogy következő alkalommal esik ki,nem pedig visszahívnak valakit,aki már kiesett. Persze,akkor hol lett volna az izgalom.. ugye?
2013. dec. 17. 09:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!