Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szerintetek a ByTheWay megnyer...

Szerintetek a ByTheWay megnyeri az X-Faktort?

Figyelt kérdés
Szerintetek jól néznek ki? Debrecenbe nem jönnek valamikor ?
2013. dec. 14. 23:24
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
45%
Szerintem nem, Danics Dóra jobb nálluk.Olivér nagyon cuki, főleg amikor elsírta magát. Bence meg az egyik barátomra emlékeztet :)
2013. dec. 14. 23:31
 2/18 anonim ***** válasza:
Számomra olyan mintha Olivér kicsit megjátszaná magát..Nekem közöllük az a fura nevű a kedvencem(valami Feng Ya Ou Ferenc) És szerintem megnyerik az x-factort mivel a tini lányoknak elég jól elnyerte a tetszését főleg hogy a magyar One directionnak is hívják őket.
2013. dec. 15. 00:01
 3/18 anonim válasza:
imádom őket. Csapat még úgy se nyert itt az ideje. Amúgy biztos hogy a verseny után lesz koncertük Debrecenbe ;)
2013. dec. 15. 01:35
 4/18 anonim válasza:
Szerintem Dóra fog nyerni. Nekem nem tetszenek, mint pasik.
2013. dec. 15. 02:27
 5/18 anonim válasza:
Pont leszarom. Akik pedig szavaznak ilyen fosokra, azoknak meg külön gratulálok. arra költeni, hogy egy full idegen embernek, vagy bocs embereknek legyen háza, autója, pénze és még nyaralhasson is, hát az nem normális.
2013. dec. 15. 04:31
 6/18 anonim ***** válasza:

Megfogják nyerni, annyi rajongójuk van hogy csakna:D.

Amúgy nem néznek ki jól egyáltalán, aki úgy elmegy/átlagos az a különleges nevű.

2013. dec. 15. 05:12
 7/18 anonim ***** válasza:
40%
Szerintem a bundaway nyeri az xfaktort. Hiszen micsoda csoda lenne,ha végre egy együttes nyerne,aminek tagjai bár együtt képtelen énekelni és külön külön se túl jó teljesítménnyel bírnak,de legalább mosolyogva éneklésben profik.
2013. dec. 15. 09:16
 8/18 anonim ***** válasza:
73%
Bytheway.Sokkal jobbak mint a nyávogós-rikácsolós Danicska...
2013. dec. 15. 09:59
 9/18 anonim ***** válasza:
Nagyon remélem h ők nyernek <3 Amúgy mivel bence debreceni ezért valószínű h lesz :) És annyira cukik *-* Oli és Bence a kedvencem :) de engem nem a kulsejuk fogott meg hanem a hangjuk :) Benny Úr hangjatol mindig kiraz a hideg :D SZAVAZZATOK :D
2013. dec. 15. 10:36
 10/18 anonim ***** válasza:
22%

Lány sem nyert még soha! Itt az ideje hogy egy lány nyerjen!

Nem is érdekel hogy ki nyer igazából!

A Danics és a Krasznai is messze jobb mint az a 4 szerencsétlen!Olyan hamisak hogy az nem igaz.

Pont azért nincs nálunk világsztár mert az emberek itthon még ahhoz is fogyatékosok hogy a tehetségre szavazzanak!

A Danics Dóra és a Krasznai Tünde is többre fogja vinni mint a BTW.

2013. dec. 15. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!