A titokzatos kérdése:
Szerintetek ki nyeri meg az x faktort? Danics Dóra vagy a ByTheWay? Bár csak a ByTheWay nyerne *-*.
Figyelt kérdés
2013. dec. 14. 23:03
1/21 anonim válasza:
Szerintem Dóra!Én neki szurkolok,de a BTW-t is szeretem...
3/21 anonim válasza:
Hajrá Bytheway!Én őket szeretném látni az első helyen.
5/21 anonim válasza:
BTW nyerjen,Dóra fenomálisan eltudja cseszni az ember napját a fájdalmas stílusával,a borzasztó hangjával,a perfect angol kiejtésével és a tanítandó mozgásával.
Ennyi volt,rövid voltam :D Sajnos süketek az emberek és Dóra fog nyerni :(
Hajrá BTW! :3
6/21 anonim válasza:
ByTheWay a legjobb nekik kell nyerni. De felek hogy Dóra fog :( mindenki szavazzon a BTW-re én őket szeretném a dobogó tetején látni. Annyira örültem mikor kiesett a k**va
7/21 anonim válasza:
ByThe Way fogja megnyerniii!! <3
8/21 anonim válasza:
Hát remélem hogy a bytheway nyer. Hozzájuk illik minden szám amit énekelnek, Dóra meg legtöbbször csak ordít. Krasznaival karöltve szépen húzzanak haza!
9/21 anonim válasza:
Remélem Dóra nyer, mivel még nő nem nyert.
Bytheway egyszer már kiesett... igazságtalannak tartanám, hogy ha ők nyernének.
10/21 anonim válasza:
Furcsa,hogy a BTW fanok le vannak pontozva...:O Na,mindegy ők nyerjenek,nehogymár Hamis Dóra.!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!