Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szerinted ki nyeri meg a...

Szerinted ki nyeri meg a Csillag születiket?

Figyelt kérdés
2009. nov. 21. 23:01
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
0%
Csikó Szabolcs nem jó, és a Kutyakölykök utánozzák az All for Dance-t, aki egy másik szériában 2. lett.
2009. nov. 24. 15:50
 22/42 anonim ***** válasza:
31%
McDc-t nem tarom jónak, mert nem fejlődőképes. Aláírom, hogy tud valamit, de ezt nem lehet fejleszteni. Mindig egy monoton hanggal elmesél valamit...
2009. nov. 24. 15:51
 23/42 anonim ***** válasza:

Igen, őt nagyon szeretik a lányok...

De sztem Tabáni is imádnivaló....

2009. nov. 24. 15:52
 24/42 A kérdező kommentje:

Mi az hogy MC DC nem jó?!

Akkor csináld utána!

Csak egy kicsit gondolj bele! Ott találja ki a szöveget! Nagyon előre kell gondolkodnia!

2009. nov. 26. 22:56
 25/42 anonim ***** válasza:
100%
Hajrá ISTVÁN!!!! :D
2009. nov. 28. 22:55
 26/42 anonim ***** válasza:
100%
Tabáni István, aki igazán megérdemelné. Én neki szúrkolok
2009. nov. 29. 07:50
 27/42 anonim ***** válasza:
100%

Tabáni,Brasch Bence.Tomit imádom,de most nem tetszett a produkciója.

MC/DC se olyan klassz,mint az elején....most csak egymás után rakta a szavakat mondatba,nem sok értelmet belevéve...múlt héten jobb volt.de egyértelmű,h.tehetséges.

2009. nov. 29. 07:55
 28/42 anonim ***** válasza:
52%

Kedves kérdező!

Te akármelyiket is elő tudod adni? Nem, ugye? Mert akkor te is ott lennél. Képzeld el, hogy MC DC nyerné meg és kiadna egy lemezt. A lemezen mi lenne? Egy szám, amiben az elejétől a végéig eldarál valamit. Ének nincs. Nincs szám eleje, vége, csak egy monoton darálás. Nem azt mondtam,hogy nem ügyes és hogy utána tudom csinálni, de sokkal jobbak vannak nála. A tegnapiban, ledarálta a szavakat , amit neki tartottak fel, de értelmetlen mondatokat mondott.

2009. nov. 29. 08:07
 29/42 A kérdező kommentje:

Ki mondta hogy én tudom ezt csinálni? :DD

Miért kéne lemez? Aj, te mekkora okos vagy.

2009. nov. 29. 12:03
 30/42 anonim ***** válasza:
46%
nem értem minek fikázni MC/DC-t. hiszen most már nem is az egyrészt te utána csinálnád? nem! se én se más. max. a többi freestyle rapper. bazz de most komolyan? miért piszkálod? inkább örülj annak hogy ebben a nyamvadt kis országban vannak tehetséges emberek! kész! vita lezárva!
2009. nov. 29. 13:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!