Szerinted ki nyeri meg a Csillag születiket?
Szerintem André nyeri meg, de örülnék Tabáni Istvánnak, nagyon tehetséges.
Bad Boyz szerintem nem lesz első, bár imádom őket :), de szerintem egy ember nyeri meg és nem csapat. Nagy sikerük lesz a rossz fiúknak az tuti. HAJRÁ!!!
de ők nyerik meg (bad boyz) aki ismeri Ricsiéket tudja h bunda az egész..:)
meg aki látta már órákon táncolni őket (jamland) az tudja h ez semmi amit a csillag sz-ben csinálnak ahoz képest h mit tudnak ;) csak nézzétek meg http://www.youtube.com/watch?v=1vuWJaY9FoI&feature=fvw
ez 2ÉVES felvétel rolluk ;)meg vannak a videoklippek (SP, L.L. Junior, Jenny...stb ;)
ez már el van döntve.
amugy mindig vmi kissebség nyeri de akkor meg miért nem szociális műsor ez???
Én Tabáninak szurkolok. De tetszik Bence, André, és a Bad boys is.De! Én nem tartom nagy durranásnak a Bad boys-ot, mert majdnem csak koreográfia az egész, amit bárki megtanulhat. De azért bírom őket.
Tabáni nagyon jó. De szerintem is befolyásolni tudják a szavazatokat, mert csodálkoznék, ha a boys nyerné meg és 12x havi egy millát kapnának, ha fizethetnek 1 millát is. Azt meg nem hiszem, hogy elosztják 12 felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!