Szerinted ki nyeri meg a Csillag születiket?
Tabáni István v. Vásáry André
Bár egyre jobban tartok tőle, hogy MC DC lesz mégis a befutó. Ma ő kapta a legnagyobb "tapsvihart".
Hát az a helyzet, hogy mindegyikük másban és másképp jó.
Bár én nem vagyok a csapatok ellen, ha jól számolom, a Bad Boys a legnagyobb létszámú a mezőnyből, ha ők nyernének, hogy osztoznának meg a tárgyi fődíjon? :-)
Ezzel nem azt mondom, hogy nem jók, mert van ötletük, van témájuk, és ez jó, csak eszembe jutott. :-)
Nem tudom, ki fog nyerni, Andrénak kivételes hangja van, ami már önmagában is adottság, így képezve meg még inkább, a tánccsoportok ötletelnek, és a zenékhez témákat is hoznak (ez hiányzott a korábban kiesett táncos lánycsapatnál, tánc, de csak az, kreatív téma nélkül), Robi olyant tud, amit a hivatásos színészek is évekig tanulnak, és neki ez belülről jön, az énekesek meg a hangjukkal (bár a szövegírás-zeneírás nem való mindegyiküknek), sajnáltam, hogy kiesett az egyetlen nő a mezőnyből, bár átváltozóként látják, de jó a hangja, és jól énekel, ma, amit énekelt, az annak a rajzfilmnek a legnehezebb dala (Buci meg nosztalgiázhatott egy kicsit).
Szerintem mindegyikükre felfigyelnek, mert ez a mezőny olyan dolgokat tud, ami eladható, amire vevő a közönség.
Nehéz megmondani, ki fog majd nyerni, most nem tudok mondani olyant, aki egyértelműen nem odavaló lenne.
talán:Tabáni,Horváth,MC/DC???
remélem nem a Bad Boyz
André tehetséges,de már unalmsa..elsőre megindító a hangja,3.alkalommal már inkább idegesítő....nem tud újat hozni...ráadásul neki már lemeze is jelent meg..nincs szüksége a nyerésre.
07:19 vagyok
Brasch Bencét kihagytam.ő is esélyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!