Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Sajnálod hogy ki esett a Fat...

Sajnálod hogy ki esett a Fat Phoenix az X-faktorból?

Figyelt kérdés

Én csak miattuk néztem, szerintem nagyon jó volt hogy bekerült egy ilyen banda(akit tényleg a zene érdekel) ebbe az igénytelen fos mainstream pop műsorba.

Ti mit gondoltok??

2013. nov. 24. 15:14
 1/7 anonim ***** válasza:
miaza xfaktor? valami zenehulladék műsor? Ha zenét akarok koncertre megyek, vagy a maiden, kamelot, nightingale stb lemezeimet hallgatom. Nem valami celebvezette fost.
2013. nov. 24. 15:20
 2/7 A kérdező kommentje:

1.,

ha ahelyett hogy magadról beszélnél inkább a kérdésre válaszolnál, örülnék. tudom hogy sz..ar műsor, de a kérdés nem erre irányult.

2013. nov. 24. 15:24
 3/7 anonim ***** válasza:

Egyetertek!

Nelkuluk olyanszinten egysiku, es unalmas volt a musor, hogy idopocsekolas volt vegignezni....

2013. nov. 24. 19:56
 4/7 anonim ***** válasza:
Fúújj... az egy rémes banda volt. Jó hogy kiestek, rossz volt nézni is, nemhogy hallgatni. Szerencsétlen gyerek mint egy nyomorék úgy énekelt, a szemei meg fennakadtak minden magas hangnál, szóval azért ne nevezzük már tehetségnek az ilyen legalját!
2013. nov. 25. 11:06
 5/7 anonim ***** válasza:
En nem szerettem oket, de mar annyira megszoktam oket, hogy sajnaltam oket, amikor kiestek, mar-mar kezdtem oket megszeretni. :3
2013. nov. 25. 20:51
 6/7 A kérdező kommentje:

4

őszintén megértem hogy a ladygaga autotune-ozott hangjához szokott fülnek ez rossz élmény, és tényleg nem énekelt túl jól a srác , de még így is 1000X jobbak voltak mint a többi, mert ők zenészek a többi meg celebkedik....

Tudom hogy hülye vagyok, mert ez a műsor pont arról szól, hogy az nyer akit jobban el tudnak adni, elnyomnak pár zámbójimmi számot meg a mámá uUUuu-t, és közben az van a fejübe hogy "nyerni akarok, pénzt akarok, híres akarok lenni" csinálnak belőlük "jó" kis pop idol-okat, de távol sem zenészeket,

Ez a két srác viszont zenész volt, és mint tudjuk zenésznek lenni már nem kifizetödő ezért egyre kevesebb van, talán ezért volt nekem felödülés....

2013. nov. 26. 19:03
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem,nekem nem jött be a zenéjük... de ízlések és pofonok:)
2013. nov. 28. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!