Sajnálod hogy ki esett a Fat Phoenix az X-faktorból?
Én csak miattuk néztem, szerintem nagyon jó volt hogy bekerült egy ilyen banda(akit tényleg a zene érdekel) ebbe az igénytelen fos mainstream pop műsorba.
Ti mit gondoltok??
1.,
ha ahelyett hogy magadról beszélnél inkább a kérdésre válaszolnál, örülnék. tudom hogy sz..ar műsor, de a kérdés nem erre irányult.
Egyetertek!
Nelkuluk olyanszinten egysiku, es unalmas volt a musor, hogy idopocsekolas volt vegignezni....
4
őszintén megértem hogy a ladygaga autotune-ozott hangjához szokott fülnek ez rossz élmény, és tényleg nem énekelt túl jól a srác , de még így is 1000X jobbak voltak mint a többi, mert ők zenészek a többi meg celebkedik....
Tudom hogy hülye vagyok, mert ez a műsor pont arról szól, hogy az nyer akit jobban el tudnak adni, elnyomnak pár zámbójimmi számot meg a mámá uUUuu-t, és közben az van a fejübe hogy "nyerni akarok, pénzt akarok, híres akarok lenni" csinálnak belőlük "jó" kis pop idol-okat, de távol sem zenészeket,
Ez a két srác viszont zenész volt, és mint tudjuk zenésznek lenni már nem kifizetödő ezért egyre kevesebb van, talán ezért volt nekem felödülés....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!