Mit szoltok hozza hogy Bozsek Mark kiszallt az x-faktorbol es a helyere visszakerul a Bytheway?
Figyelt kérdés
2013. nov. 9. 11:31
1/5 anonim válasza:
Szerintem jó így, jók is voltak azok, meg úgyis egy csomóan sajnálták hogy kiestek múlthéten.
2/5 anonim válasza:
Szerintem nagyon kilóg a lóláb,ha Geszti csapatából mennek,onnan is jöjjenek vissza(mentorházasok).....
3/5 anonim válasza:
Átlátszó trükk az RTL-től a szavazatnövelésre, teljesen hitelét vesztette a műsor.
4/5 anonim válasza:
Én nagyon örülök nekik, hogy 'visszajönnek'. Remélhetőleg nem csupán 1-2 hét erejéig :-)
A múlt héten nagyon sajnáltam őket. Nem is nekik kellett volna párbajozni, főleg nem kiesni. Szerintem van a ByTheWay-nél és Csordás Ákosnál gyengébb versenyző is. De ez a műsor, ahogy eddig észrevettem nem az énektudásról szól, hanem nagyobbrészt a piaci eladhatóságról...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!