A ByTheWay visszatér a versenybe Bozsek Márk helyére! Mit szóltok?
Mi a francnak??? Szerintem nem azert szavaztak ki oket, mert kivancsiak rajuk az emberek. Uristen szanalmas -.-
Figyeljetek meg, holnap kiejtik (a musor keszitoi) a Fat Phoenixet -a nezok szerint jobb es erdekes csapatot- de igy Szikora sem marad egyedul es megnyugodhat a sok tinipitcha. (akik ezek utan sem fogjak elovenni a telefont szavazni)
Szanalmas es undorito az egesz, Markot meg sajnalom, mert 100% hogy nem sajat dontesbol szallt ki.
#4-es!
Mar miert lenne a Fat PhoENIX(!) a legrosszabb?
Az a kulonbseg koztuk es a tobbi versenyzo kozott, hogy a tobbiek abbol a szempontbol nem egyediek, hogy egyikre se lehet azt mondani, hogy "Na o egy jazz vagy rock enekes"
A Fat Phoenixnek meg van egy sajatos, egyedi stilusa, ami vagy bejon az embereknek, vagy nem. Eddig ezek szerint bejon. (egyebkent nekem is)
Visszaterve a kerdesre.
En egeszen biztos vagyok eloszor is abban, hogy ezt a dontest nem Mark hozta meg, masreszt abban is, hogy a dontes mar a het elejen megvolt, csak az elo adas elott akartak robbantani.....ha tenyleg tegnap talaltak volna ki, kizart, hogy a ByTheWay visszakerult volna (ami meg szerintem egy rohadt igazsagtalan dontes, nem veletlenul lettek kiszavazva), hisz ma nemcsak egyeni produkciok, hanem duettek is lesznek, amire 1 nap alatt nem lehet felkeszulni.
Ennyit errol, Markot en is sajnalom.
Ja es meg annyi :
Olvassatok el, Mark mit irt ki a Facebook oldalara. ORDIT rola, hogy ez nem sajat dontese volt....
Szerintem is a Fat Phoenix a leggyengébb az idei mezőnyben. Már várom a pillanatot, hogy mikor esnek ki és, hogy mikor röhöghetek egy jót az elkeseredésükön :)
Nah, de a kérdésere is válaszolva: Én nagyon örülök neki, hogy 'visszajönnek' :-) De abban egyetértek, hogy nem kellett volna a Márknak visszalépnie, mert így azt jelzi ezzel, hogy a LEGELSŐ PROBLÉMÁNÁL feladja a dolgot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!