Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Bozsek Márk bejutott az élő...

NAGY VIKTOR kérdése:

Bozsek Márk bejutott az élő showba?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy még az adásból nem tudjuk, de valaki csak tudja.

2013. okt. 2. 09:34
 1/4 anonim ***** válasza:

[link]

Amúgy elmondom neked, hogy biztos, hogy benne lesz, hiszen ő a Barátok köztben szerepel és ugye csak nem baszhat ki vele az RTL, mert az ő emberük :)) Imádom a megjátszott dolgokat ;)

2013. okt. 2. 10:16
 2/4 anonim ***** válasza:

[link]

Amúgy elmondom neked, hogy biztos, hogy benne lesz, hiszen ő a Barátok köztben szerepel és ugye csak nem b*szhat ki vele az RTL, mert az ő emberük :)) Imádom a megjátszott dolgokat ;)

(Hopszi előbbi kommentben csúnyán írtam, mindig elfelejtem a házszabályokat bocsi)

2013. okt. 2. 10:17
 3/4 anonim ***** válasza:
Én nem hinném el hogy nem jut tovább, mert 1. nagyon tehetséges, 2. igen. az RTL embere.. ettől csak még többen nézik a faktort, és a BK-t is.
2013. okt. 2. 15:18
 4/4 anonim ***** válasza:
Indult már egyszer "RTL embere", de őt elküldték, talán a fókusz vagy híradó riportere. De sztem is továbbjutatták, meg a harmonikást is... pedig sztem egyik se volt egy nagy durranás.
2013. okt. 2. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!