Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Itachi erősebb mint az edo...

Itachi erősebb mint az edo tenseies Itachi?

Figyelt kérdés

Csak azért, mert az edo tenseies Itachi csak 1 hasonlat, egy másolat ami Itachi emlékeivel, és jutsuaival rendelkezik! De ha Kabuto valahogy DNS-t szerzett volna Itachitól még mielőtt meghalt, és megalkotja a bábot, és Itachi ellen küldi, akkor Itachi legyőzte volna az edo tenseies Itachit?

(Bocsi fogalmazásból mindigis kegyelem 2-es voltam!)

2013. nov. 2. 13:04
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nemm,mert o ugyanaz mint aki volt a feltamastasa elott,ugyanugy gondolkodik,tud dolgokat,ugyanazokat a technikakat hasznalja,szoval sztem nem .
2013. nov. 2. 13:17
 2/7 A kérdező kommentje:
Aha köszi! Azért ha van még valakinek valami ötlete írjon! Köszi!
2013. nov. 2. 15:11
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem a feltámaszott erősebb. Korlátlan a chakrája és a szeme sem károsodik a Mangekyou Sharingantól. Szerintem.
2013. nov. 2. 22:55
 4/7 A kérdező kommentje:
Jah mondasz valamit! Köszi!
2013. nov. 2. 23:13
 5/7 anonim ***** válasza:
+a feltámasztott képes regenerálódni
2013. nov. 3. 11:20
 6/7 A kérdező kommentje:
Jah tényleg! :) Köszi!
2013. nov. 3. 11:40
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem küldhetett volna Edo Tensei Itachit az élő Itachi ellen, mivel csak halottakat lehet életre kelteni az Edo Tenseijel... És teljesen nyilvánvaló,h az Edo Tensei erősebb, mert elpusztíthatatlan teste és ki nem fogyó chakrája van.
2013. nov. 7. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!