Szia! Engem is nagyon érdekelnek a régi mesék. Tudok ajánlani 3 oldalt, ahol nagyon sok régi rajzfilm megtalálható. Ebből az utolsó egy youtube csatorna, de nagyon sok jó mese van ott is. Én például itt találtam meg a 3 jóbarát és Jerry-t, amit már nagyon régóta kerestem, valamint a Redwallt, aminek sajnos csak a 2. évadja van fent. Nem baj, lehet nosztalgiázni. :)
Sziasztok!
Én is keresek egy mesét.
Két nyuszi volt a főszereplő és egy piros repülőgéppel jártak mindenhova. Nem annyira szerettem de nagyon szeretném tudni a címét.Ha tudjátok, hogy melyikre gondolok kérlek írjátok meg.
De azért még én is mondok párat amit még nem mondtatok.
Chuggington
Locsifecsi Márta
Oscar oázisa
Tatonka meséi
Vudlik
Zöldosztag
Az icipici óriás
A varázslatos iskolabusz
Azt hiszem a t9bbit már mondtátok.
És ha tudjátok hogy én melyik mesére gondoltam akkor kérlek írjátok meg. (Kb. 5-6 éve keresem...)
Előre is köszi :)
Régen ment egy nagyon jó mese, de nem jut eszembe a címe.
Valami békák voltak a főszereplők, és ha nem jutottak el a céljukhoz, akkor gombákká változtak, imádtam ezt a mesét. Valaki esetleg tudja a címét?
A világ legjobb rajzfilmjét meg meg sem említette senki!!!
Szédült Nyuszik :-) :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!