Ki legyen a kedvencem az Odaátból?
Én az Impalát válaszottam. Aztán én is megszívtam. Most már erősen hajlok Mr. Fizzles felé.
(egyébként... a te preferenciáid alapján kell eldöntened, szerintem. a te véleményed kell hogy legyen, nem valami random internet strangeré.)
Nekem Castiel, és szerintem a legnyomósabb indok, hogy nála volt eddig a legnagyobb karakterfejlődés, amit szeretek a sorozatokban. Aztán szeretem nézni, ahogy értetlenkedik az emberi dolgokon.
Aztán Meget is nagyon szerettem, tetszett benne, hogy akármennyire is meglágyult, mégis egy démon, és mégis mindig a saját érdekeit tartja a szeme előtt, de aztán mégis ott maradt, hogy Sam elmehessen.
De a lgjobbak akkoris a Ghostfacers, elfogadnék róluk egy spin-offot :)
Na az elején én is így voltam..:D
Én végül Dean mellett maradtam.
Érvek Dean mellett: Dögös*.*(nekem legalábbis. és remélem lány vagy:D). Imádja a sört, a Metallicát, baromi humora van, sokmindenben hasonlít amúgy rám, mndig ő a felnőttebb, felelősségteljesebb, mindig erős tud maradni, eléggé kitartó és hatalmas szíve van.
Dean ellen: nem szereti a kutyákat:D
Sammy mellett: Ő is dögös bár Dean jobb (ismét remélem hogy lány vagy:D) és hát ugye az a test..*.*, neki is hatalmas szíve van, a naivitása gyerekes, de édes, és bármit feladna azért akit szeret (mondjuk ez Deannél is megvan).
Szóval ha engem kérdezel, akkor erősítsd a Dean tábort:D
De amúgy ennek magától kell jönnie. Csak nézegesd őket, nézz róluk képeket, akár vicceset vagy ilyen paparazzisat és megérzed hogy ki kell:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!