Szerintetek ki a legjobb anime szereplő és miért? :D
Stein Professzor - Soul Eater
Nagyon bírom xD Azon röhögtem, hogy mindig elbotlott a gurulós székében :D
Eren Jaeger - Shingeki No Kyojin
Teljesen olyan, mint én és elsősorban ezért kedvelek meg animeszereplőket.
Shippo - Inuyasha
Olyan cuki ^^ Nagyon imádom őt.
Hirtelen több nem jut eszembe :I Mindegy xD Könyvjelzőzöm az oldalt és majd írok, ha még eszmbe jut valaki :D
Nem szoktam animékat nézni,az egyetlen kedvencem a Dragon Ball és a Dragon Ball Z,de a GT is elmegy.
A kedvenc anime szereplőm pedig Son Goku.
Amikor még általános iskloába jártam,Son Gokut nagyon utáltam,mert mindenki őt szerette és mindenki tőle várta a megoldást.
De most hogy idősebb vagyok és értem hogy miről is szól,ő a kedvencem.
Azért mert:önzetlen,hiányzik belőle a kétszínűség,nincs benne semmi gonoszság,a gonosz karaktereket nem akarja megölni,minden erején azon van hogy meggyőzze őket arról hogy a gyengébbek megölése nem helyes,szeret harcolni,szereti az erős ellenfeleket,de Vegetával ellentétben ha az ellenfél valóban fel tudja venni vele a harcot,nem tátot szájjal,remegve veszi tudomásul hogy az ellenfele van olyan erős vagy erősebb mint ő.
Így hirtelen ennyi jutott eszembe róla.
Sailor Pluto - csendes, de eszes. :D
Yamaguchi Kumiko (Gokusen) - Határozottan tudja, hogy mit akar kezdeni az életével, és jó példát mutat a többieknek ( diákjainak).
Naruto - a barátságot helyezi a középpontba. Bárcsak ma is lennének olyan emberek, akik nem mondanak le a barátjukról.
Sesshoumaru - a felszínen hidegnek tűnik, de legbelül sok emberért aggódik. Olyan " távolból, csendben figyelő és védő" típus.
Más most nem jut eszembe...
Itt az enyém:
1.Gasai Yuno (Mirai Nikki) imáááádom a tudathasadásos gyilkos kislányt
2.Lelouch (Code Geass) sztem jobb volt Lightnál
3.Lucy (Elfen Lied) ugyanzért mint a Yunot csak Ő nem annyira össztett mert nekki szószerint tudathasadása volt
4.Itachi (Naruto) neki is elég durva tragédiája és motivációja van
5.Edward/Father (Full Metal Alchemist B..) ők ketten örök favoritok nálam
6.Kirito (Sword Art Online) elnekezdjetek nekem flameelni hogy mien szar anime is az tetszik a visszahúzódó kocka stílusa
Death Note -L♥♥
Nagyon jók a logikai képességei:33,ezt imádom benne, meg hát persze azt, hogy flúgos, akárcsak én:D
Natsu a Fairy Tail-ből
Nem tudom, miért de ő a kedvencem, lehet azért mert tökre egy személyiség vagyunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!