Szerintetek ki a legjobb anime szereplő és miért? :D
Hát én általában a bishoujo-s animket szoktam írni, úgyhogy lehet h picit furán hatnak az alábbiak:
Horo(Ookami to Koushinryuu) - Egyszerűen Isteni ^^
Rias Gremory(High School DxD) - Elfogult vagyok mert a vörös haj a gyengém. De azért az egyik legjobb, mert szerintem jól megmutatják vele hogy milyennek kell lenni a tökletes vezetőnek egy kisebb csoportnál.
Onizuka Eikichi(Great Teacher Onizuka) - Neki a létezése is már egy áldás. Humoros figura, aki ha nem is nyíltan, de mindig segíti a tanulókat az iskolában, függetlenül attól hogy alapjában véve azok milyenek.....Illetve bírom amikor Tomoko-t "meneddzseli".
Orimura Chifuyu(Infinite Stratos) - Mutatja a keményet, de ő aggódik a legjobban Ichikáért. Mikor először harcol élesben az öccse, még a kávéba is sót tesz cukor helyett.
Akashiya Moka(Rosario to Vampire) - Jobban szeretem a vámpír énjét. Nyugodt, kicsit hideg, de mégis jobban szereti a főhősünket mint az "emberi" Moka.
Még tudnék párat írni, akik úgy vannak benne ebbe a felsorolásomba, hogy nem tudok dönteni közülük hogy ki legyen az első :)
Sakata Gintoki - Gintama
Mert egyszerűen kiszámíthatatlanul nagy troll, imádom a személyiségét, és a kinézetét. A hangja meg hihetetlenül jó:3 Ő a legjobb^^
Okita Sogo - Gintama
A legnagyobb szadista, persze csak Gintoki után:D
Oikawa Tsurara - Nurarihyon no Mago
Szeretem, leginkább a külseje fogott meg, de a jelleme is tetszik.
Adam Blade - Needless
Ő is nagy figura:DD nem tudok mit írni róla, látni kell xD
Sai Akuto - Ichiban Ushoro no Daimaou
Jól néz ki, és önmagában az egész karakter tetszik.
Nyanko - Natsume Yuujinchou
Aki látta a Natsume Yuujinchout, az tudja az okát, miért szeretem;)
Hinoe - Natsume Yuujinchou
Nem is tudom, egyszerűen csak szeretem:)
Stein Professor - Soul Eater
A hideg kirázott a szadizmusától, de ő volt a legnagyobb arc ^^
Hát azt mondtad nem baj, úgyhogy akkor írok még :) :
Sanka Rea (Sankarea) - Nagyon durva :) Még nem szokott hozzá hogy zombie, és nagyba felkapja a bevásárlóközpont lebetonozott padját és elkezd vele csapkodni,pedig inkább ő tőle ijedtek meg mások.
Kuroko Tetsuya (Kuroko no Basuke) - Tökéletes karakter aki megvalósítja a való világ legtöbb emberét. Észrevehetetlen és visszahúzódó, ha nem beszél hozzád akkor észre sem veszed, és mégis eleinte köré épül a csapat, mert ő képes a legtöbbre.
Shiina Mashiro (Sakurasou no Pet na kanojo) - Mert rajta keresztül az ember megértheti az értetlenséget, és a művészi ihleteket. Az ő karakterét nézve az ember késztetést érez arra, hogy belefogjon valamibe.
Takanashi Touka (Chuunibyou demo) - Egyik főszereplőnk nővére. Nehéz tárgyilagosan írni róla, mert nagyon rá vagyok kattanva a nővéres animékre. (főleg a fekete haj, piros szem összeállításra) Mindennél jobban szereti a hugát, csak nem tudja kimutatni,pontosabban saját elmondása szerint cikinek tartaná bevallani. Ő egy jó példa a rengeteg emberre, akik nem képesek az érzelmeiket tisztán kezelni.
Satellizer L. Bridget (Freezing) - Kiskorában a mostohaöccse terrorizálta, és nem egyszer (de nem is csak kétszer -.-) megerőszakolta, és az évek alatt flni kezdett bárki érintésétől. Egy fiú azonban mégis nyugodtan meg tudja érinteni, anélkül hogy rossz emlékeket idézne benne. Rajta keresztül lehet megérteni a legjobban hogy a félelmeinket igenis le lehet győzni, sőt, talán csak egy vletlen folytán is, de talán még könnyű is túllépni rajta,csak eddig nem mertünk.
UI: Bocsi a hosszú monológokért ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!