Lenne egy bár kérdésem a Bones-szal (Dr. Csont) kapcsolatban?
Figyelt kérdés
1, Magyarországon mikor és melyik csatornán fog lemenni a 8. évad vetítése? (jó mondjuk én már láttam de akkor is)
2, Az eddigi évadokban volt olyan rész amikor Dr Brenent meglövik (és el is találják?)
3, Ugye a FOX-on lesz a 9 évad első része az lenne a kérdés hogy hol lehet esetleg online nézni a foxot? (nekünk az összes csatrona megvan a HBO-n keresztül az Extreme Sporton át a gyerek csatornák még a zene csatornák is megvannak de foxot nem találtam...:s
4, Letudnátok írni azokat a részeket amikor Bones és Booth között alakul valami? (eltekintve az 5. évad 16. résztől (100. rész) és a 6 évad 16 részététől egészen a 8. évad végéig.
Köszi a válaszokat!
2013. júl. 11. 13:08
21/26 A kérdező kommentje:
Belinkelnéd nekem ezt a forrást. nem tehetik péntekre ://
2013. aug. 18. 21:06
22/26 anonim válasza:
Pontosan nem emlékszem, egy angol oldal volt vagy német...De a bones.gportal.hu-n is vannak cikkek meg a Dr. Csont port.hu-s oldalán is linkeltek régebben, nemrég meg írták is. Egyébként nem biztos, hogy kaszálást jelent, bár tény hogy azért egy 9 évadot megélt sorozatnál ez is benne van a pakliban...Addig meg maradnak a 9. évad spoiler-jei, amik alapján izgalmas szériának nézünk elébe. :))
23/26 A kérdező kommentje:
Én azért kétlem hogy átrakják mert kb 8 és fél 9 milliós nézettsége van 8 évad után...+ elég nagy igény van rá tehát nem hiszem meg remélem is hogy nem:D
2013. aug. 23. 19:47
24/26 anonim válasza:
Hát én is. :D De azért benne van a pakliban, hisz mégiscsak 9 évadról van szó. Főleg miután összeházasodtak... Hát majd meglátjuk. :)
25/26 A kérdező kommentje:
Azért én szurkolok hogy ne:D
2013. aug. 26. 18:06
26/26 anonim válasza:
Hát végül mégis péntekre kerül. Ráadásul most csak 2 hét múlva lesz. De talán péntekenként jobb lesz a nézettség, nem? Hisz, a dolgozó szülőknek, fiataloknak kedvezőbb a péntek, mint a hétfő. Legalábbis szerintem. (És ha itthon is péntekenként adnák jövedelmezőbb lehetne.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!