Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Van valami információ a...

Van valami információ a Szívek Szállodája (Gilmore Girls) 8. évadával kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Elkészítették már? Le lesz adva Magyarországon? Leszinkronizálják? KÖSZI, KÖSZI!

2013. jún. 15. 08:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Csak 7 évad készült belőle 2000 és 2007 között! Több nem is lesz, és a teljes sorozatot leadták már magyarországon.
2013. jún. 15. 10:50
 2/12 A kérdező kommentje:

Légy szíves nézd meg a linkeket, a videókat... akkor ez csak elmélet, vagy mikor forgatták az új éved jeleneteit??

http://www.youtube.com/watch?v=A3ZH5ZOVxGg

http://www.youtube.com/watch?v=yXNQ6xm1cFg

2013. jún. 15. 11:03
 3/12 A kérdező kommentje:

Biztosan van 8. évad, csak még Magyarországon nem foglalkoztak vele.

Külföldi oldalakon is van róla infó.

Csak reméltem, hogy valaki tud már többet, esetleg le lehet tölteni.

2013. jún. 15. 11:04
 4/12 anonim ***** válasza:

Az ilyen videó csak fanfiction/fanmade, rajongók vágják össze több meglévő részből.

Nincs köze a valós sorozathoz abból a szempontból, hogy nem mutat újat, nem hivatalos.

Hidd el, ha kaszálták akkor annak vége, és nem folytatódik titokban. A stúdiót lebontják, a stáb máson dolgozik, a színészek elszerződnek más produkciókba és nem is tudnák ilyen állapotból folytatni.

2013. jún. 15. 11:27
 5/12 A kérdező kommentje:

Láttam a sorozat mind a 7 évadát, legalább tízszer.

Tudom, minden egyes mozzanatát. És ezeknek a videóknak a 85%-a nincs benne!

Ez már egyértelműen Rory és Jess közös jövőjéről szól, tele új jelenetekkel.

Akkor ezeket miért forgatták le... nem animáció, és nem is fikció. Azért elég hitelesek, ahhoz hogy az ember vágyjon az igazságra!

2013. jún. 15. 11:32
 6/12 anonim ***** válasza:

A videó leírásában:

"So this is what I would have liked to happen for the eighth season of Gilmore Girls."

"szóval ez az amit szerettem volna hogy történjen a nyolcadik évadban"

"clips used from" - azaz a videók innen származnak:

Gilmore Girls - Heroes - Pathology - Dirty Deeds - The Bedford Diaries - Post Grad - The Good Guy - The Sisterhood Of The Travelling Pants 2

Mivel én nem nézem, ezért nem tudom mibe tartozik, ez lehet valamilyen webizode vagy dvd-extra, vagy bármi más, de tuti hogy nem a nyolcadik évad, amit el sem kezdhettek forgatni miután a csatorna nem rendelte be a sorozatot.

Elhiszem hogy szeretnéd hinni hogy van ilyen, de nem látom értelmét tovább érvelni hogy megértsd ez nem létezik. Fogadd el, vagy ha nem tudod akkor ne, de további "de biztos hogy van nyolcadik évad" jellegű dolgokra - ne haragudj érte, de én már - nem válaszolok mert nincs értelme.

2013. jún. 15. 11:38
 7/12 anonim ***** válasza:
Bocs, én nem voltam figyelmes: A felsorolt forrás azt jelenti, hogy az ott lévő különböző filmek és sorozatok jeleneteit tartalmazza a kész videó. Azért nem láthattad, mert annyira nincs köze a GG-hez hogy 6 másik műből van kivágva. Csak a színész ugyanaz hogy egy tematikus videóba legyenek helyezve.
2013. jún. 15. 11:51
 8/12 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a teljes körű választ. Sajnos elég megtévesztő a dolog, de akkor már értem.
2013. jún. 15. 12:06
 9/12 Anne_shirley ***** válasza:
Haaat, 8. evad nem lesz, de a Netflixel együtt forgatnak eppen 4 uj rövidfilmet a Gilmorekrol!! Benne lesz mindenki, kiveve Sookie :( Ez amugy biztos informacio, a szineszek folyton töltenek fel kepeket a szettröl es az egesz internet tele van vele. Rory mindharom baratja is bennelesz :D De szerintem ez meg el fog tartani egy ideig amig lathatjuk.
2016. febr. 21. 10:48
 10/12 A kérdező kommentje:

Igen, ezt én is olvastam már a neten, köszi!

Hát akkor várjuk a fejleményeket :)

2016. febr. 22. 08:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!