Milyen sorozazok vannak mint pl. :többi lent?
-A mentalista, Castle, Dr.Csont, House, Hazudj ha tudsz, Maffiadoktor, Zöld íjász, Ezel,
-ilyen nyomozós, maffiás, vicces, kicsit szoljon a szereplők magánéletéről is (nem mint a CSIban) és ne legyen túl horroros (mint Gyilkos Elmék)
-nem baj ha csak angolul van felirat sem muszály
Prime suspect (Maria Bello a főszereplő, a magyar címet nem tudom hirtelen, kb. 13 részből áll csak, de szerintem jó volt)
Vagy ott az a sorozat, ami a tv2-n ment nemrég péntek esténként két zsaruról szól, akiket terápiára küldtek. Sajnos címeket nem tudok, de szerintem sokan tudni fogják miről van szó. Kis laza sorozat, de vannak benne vicces részek. Az egyik pasi fekete, a másik fehér bőrű szöszi hajjal.
Talán a King is hasonló, de abból csak egy részt láttam (ennek is egy nő a főszereplője, talán az ő vezetékneve King).
Esetleg a Kettős ügynök (Piper Perabo).
Tudom ezek kicsit lazábbak, de a jókat már te is felsoroltad (a gyilkos elmék féléket pedig soknak találod).
Én az "a mother's son"-t néztem meg nemrég, csak két 45 perces rész. A BBC adta ki. Visszafogottan érdekes, de leköt. Nagy hangsúlyt fektet a szereplők magánéletére, de nem romantikus szálakkal, inkább drámai az egész. És egyáltalán nem horroros inkább az elgondolkodtatásra és az anya érzelmeinek bemutatására utazik. (Az anyát elfogja egy olyan érzés, hogy a tinédzser fia ölhette meg a hírekben szereplő helyi lányt és ebből indul ki a sztori.) Nekem a vége nem tetszett, de azért nem bánom, hogy megnéztem. Az ember azért találgatja, hogy ki lehet a valódi gyilkos, én legalábbis mindenkivel kapcsolatban találtam volna indítékot és kerestem a csavart. :))
Most jutott eszembe, a két pasis címe talán haláli zsaruk. Voltak benne szórakoztató jelenetek, mert a két pasi személyisége eltérő. Van is egy olyan epizód, amiben kifigurázzák egymást, na az haláli. :)) Ez sem sok rész, talán 10-14 körül van.
A Dexter is jó, bár ha a Gyilkos elmék nem jön be, lehet az is "horroros" lenne neked. Bár szerintem a Dexterben nem elemzik annyira a kegyetlenséget és nem is jelenítik meg, vér az van, de gyilkolós jelentek sem különösebben durvák. Nem olyan brutálisak, mint a gy. elmékben.
Jaj, de sokat írtam. :P
A Sherlock nagyon jó :)))
a Mentalistát meg talán észrevetted de írtam fent :), nem baj mert akkor tudom, hogy nem én vagyok az egyetlen visítva nevető rajongó :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!