Megy a TLC-n egy műsor a kuponozókról, ilyen itthon miért nincs?
Figyelt kérdés
Épp most megy a TV-ben, és olyan jól hangzik, én is tök szívesen csinálnám, szeretem az ilyen logikai dolgokat, itt meg, valljuk be, van min gondolkodni!
Aki nem ismeri: olyan emberekről szól, akik gyűjtik a kuponokat, majd ezzel mennek vásárolni, és van, hogy a több ezer$ végösszeget a kuponokkal 10$ alá viszik...
Itthon ilyen miért nincs? Lehetséges, hogy lesz? Sajnos sejtem, hogy esélytelen...
2013. júl. 3. 14:07
1/1 anonim válasza:
Azért ne feledd, hogy USA-ról van szó, ahol 300millióan élnek, így mindenféle akció jobban megéri. A kupon kibocsátójának is, az újságnak is, amiben benne vannak. Egyszerűen nagyobb létszám kell hozzá, hogy gazdaságos legyen, hogy visszakapják a forgalomnövekedéssel az árcsökkenést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!