A Gyanú Árnyékában cimű műsorban miért csak gazdag embereket mutatnak?
Ez tényleg igaz,én is észrevettem,hogy a sorozatban nem átlag emberek szerepelnek,kicsit jobb lakás körülmények között. Érzelmileg manipulálják a nézőt,irányítják az erkölcsi,sokszor politikai nézeteit.(több esetben észrevettem,hogy a negatív szereplők szegényebbek,és nem elhanyagolható tény az is,hogy néhány esetben Nagy-Magyarország térkép volt a minden esetben szegényebb negatív szereplők lakásában kifüggesztve.)
A nagyon pozitív gazdagabb szerelő lakásában egy esetben menóra volt. Érdekes a részletekre figyelni...
Na most ott vannak pl a Vetélkedő müsorok is.Olyant még nem láttam és hallottam h gyári munkás vagy valami szegényebb réteg tagja vett volna részt rajta.Vagy ügyvéd,vagy egyetemi hallgató,orvos,menedszer,üzeletember,stb..
Szegény jogi vagy orvosi hallgató cicalánynak szüksége van a pár százezres vagy millios fizetése mellett még a pár millios nyereményre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!