Van valaki, aki ismeri ezt a Mia és én, és a Doctor Who sorozatot?
Figyelt kérdés
Remélem, hogy van aki hallott a Mia és én-ről, és a Doctor Who-ról. Jelezheti, azt akár, hogy mind a kettőt nézi.2013. jún. 21. 15:36
1/12 anonim válasza:
Én a Doctor Who-t nézem lelkesen, a másikról nem hallottam.
De a DW-t imádom, most kezdtem belenézegetni a klasszikusba, eddig csak a 2005-től készült részeket láttam.
2/12 anonim válasza:
Én a Mia és én-t nézem.A másikról nem hallottam.De mi értelme ennek a kérdésnek?
3/12 A kérdező kommentje:
Én fel szeretném mérni, hogy milyen sokan nézik, a két sorozatot. Ha esetleg van valaki, aki hallott Mia és én mellet a Sarah Jane kalandjairól, azt én is elvárnám. Aki ismeri a Doctor Who (legalább is a Sarah Jane kalandjai spinoff-ja), és a Mia és én-t, akkor jelezze a fórumon, és ha lehet küldjön nekem egy privát üzenetet.
2013. jún. 27. 10:28
4/12 anonim válasza:
En is neztem a Mia es en, szep animacio.
5/12 anonim válasza:
DW néző vagyok. Elárulom, rengetegen vagyunk. Nem ismeretlen a sorozat.
7/12 A kérdező kommentje:
Az előző válaszolótól kérdezném, hogy: mikor nézted ezeket?
2013. nov. 15. 17:06
8/12 anonim válasza:
Ha a mindhármat nézem néztem komentelőre gondolsz mint előző
A ki vagy dokit még mindig nézem.
A Mia és én-be néha belekukkantok de nem nézem rendszeresen,annyira azért nem bírom.
9/12 A kérdező kommentje:
Csak egy kis érdekességet osztok meg:
Mia and Me - Who and Me
Who and Me (Who és én) Barry Letts önéletrajza.
Letts a Doctor Who producere volt 1970 és '75 között.
2013. nov. 26. 13:59
10/12 sheldon66 válasza:
ez egy tök értelmetlen és béna kérdés és amúgy mi közöd hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!