Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Hol lehet megtalálni az egész...

Hol lehet megtalálni az egész Ki vagy doki? (Doctor Who) sorozatot?

Figyelt kérdés
A legelső résztől kezdve, nem azt, ami a Rose című epizóddal kezdődik, hanem ahol öreg a Doktor. Ja és magyar felirattal vagy szinkronnal. köszi :)
2012. jan. 14. 23:12
 1/9 anonim ***** válasza:

Huh ez egy nagyon jó kérdés mert én is rajongó vagyok:)

Szerintem torrent vagy online meglehet nézni.

Google keresd.

2012. jan. 14. 23:56
 2/9 anonim ***** válasza:
2012. jan. 15. 01:21
 3/9 anonim ***** válasza:

amazon.com

megrendeled és pár napon belül meg is jön

2012. jan. 15. 09:13
 4/9 A kérdező kommentje:

Első: kerestem, de ott is csak az van, amit megtaláltam már, nem a legelejétől

Második: köszi, de ez az ami nem jó, mert egyszer befejezték, aztán újrakezdték, és ez az újrakezdésnek az eleje

Harmadik: nem igazán szeretnék fizetni érte

azért mindenkinek köszi

ha valaki tudja esetleg akkor írhat :)

2012. jan. 15. 10:45
 5/9 anonim ***** válasza:
2012. jan. 15. 20:14
 6/9 anonim válasza:

Kedves Kérdező!

A dailymotion honlapján fent van az összes, olyan csávóra keress rá, hogy GOLDTARDIS. A hagyományos 25 perces bontásban rakja fel a őket, a többi ilyen 4-5 perces bontásban tölti fel, szal elég puruttya...

Keress hozzá feliratot. Töltsd le a KM Player-t(keress rá google-n), fogj egy random videót ami a gépeden van, töltsd be rá a feliratot, hangerőt és a fényerőt (állítsd be, hogy a felirat a VMR felületen jelenjen meg). Ezután helyezd a videó alá ezt a kis felirat-videót, állítsd be az időzítést és már mehet is. (A 4. doktor majdnem minden részéhez van magyar felirat, a többihez csak angol!!)

Sok sikert :)

2012. júl. 7. 13:53
 7/9 anonim ***** válasza:
Interneten magyar felirattal keresd az indavideo-n. Csak üsd be az inda keresőjébe hogy "klasszikus doctor who".
2013. júl. 25. 19:09
 8/9 anonim ***** válasza:
De nem a teljes sorozat, de folyamatosan tesznek fel újabb részeket sorról sorra feliratosan.
2013. júl. 25. 19:11
 9/9 Teju válasza:
Aki az amazon.com-ról rendeli meg, nem fogja tudni lejátszani, mert az USA-ban más a régiókód. Nem baj, ha sok a pénze a hozzászólónak, de azért nézzen kicsit utána a dolgoknak, mielőtt költi...
2016. márc. 10. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!