Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Min nevetnek 1:46-nál?

Min nevetnek 1:46-nál?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=IbW32jbeUP8

1:30 körül kezdődik a beszéd, de nem értem a lényeget.

2013. jún. 21. 00:17
 1/1 anonim válasza:

Az egesz cikk akorul forog, hogy a las vegasi pucer fotoi utan, ez a jotekonysagi szereples Harry elso nyilvanos szereplese.

PL a kisfiu az elejen, amikor megkerdezik, mit fog mondani neki, amikor talalkoznak, azt valaszolja: "Azt fogom, hogy orulok herceg, hogy nem ezuttal ruhastul latom"

Szoval, mielott Harry beszelni kezd ugy 1.20 korul, a riporter ironikusan megjegyzi: A "bare necessities" cimu szam szolt a szinpadrol. Ez azt jelenti, hogy a "legszuksegesebbek" de benne van a "bare" szo, ami "meztelent" is jelent igy egy kicsit ketertelmu.

Az egesz kozvetites mindig talal vmit, ami visszautal a hotelbeli meztelenkedesere.

A slusszpoen pedig, amikor elkezd beszelni, nyilvanvalo, hogy egy elore megirt beszedet ad elo, kifejti milyen nagyszeru dolog ez az alapitvany, es mennyi ember, szulo, onkentes munkaja van benne.

Szo szerint azt mondja: "mere words are not enough to describe it eloquently..however never shy to come forward I give it a try'

"Pusztan szavakkal nem lehet elegge ekesen kifejezni (mindazt a jot, amit tesznek) de mivel en sosem voltam tul visszafogott, megprobalom (leirni)..."

A shy szo es az, ahogy mondja, hogy sosem voltam tul visszafogott/szegyenlos megint a las vegasi incidensre utal. Tehat ezert kezdenek el rohogni, az innuendo miatt.

2013. jún. 21. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!