Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Miért nevetnek alatta mindig?

Miért nevetnek alatta mindig?

Figyelt kérdés

Pl. Így jártam anyátokkal vagy az Életem értelmei de van még sok ilyen sorozat ami alatt mindig nevetnek amikor poén van!

Miért ? Ezt a készítők rakják alá?

Nem mintha zavarna csak kíváncsi vagyok rá :)

2012. aug. 30. 00:28
 1/2 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__filmek-sorozatok__..

Szerintem nagyon mű, néha teljesen idegesítő, és hülyének nézik az embereket, azt hiszik, hogy nem veszik észre a poént.

"Igen,jó dolog.Valahogy nehéz elképzelni,ahogy az egyik szereplő bedob egy poént és utána csak áll némán. "

Ezt mondjuk az Egy rém rendes családban mondjuk jól megcsinálták. Azt hiszem ott élő közönség előtt veszik fel, bár biztos bevágnak néhány helyre nevetést, de hát a Showder Klubban is csinálnak ilyet.

Én megpróbálok nem erre figyelni, van amikor teljesen elrontja a film élvezetét.

2012. aug. 30. 00:34
 2/2 anonim ***** válasza:

Az Így jártam anyátokkal-ban nem úgy emlékszem, hogy alánevetnek, de lehet arra nem figyeltem.

Tényleg kb. azért, hogy ne kelljen annyit gondolkodni, de elég idegesítő tud lenni.

2012. aug. 30. 00:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!