Miért nevetnek alatta mindig?
Pl. Így jártam anyátokkal vagy az Életem értelmei de van még sok ilyen sorozat ami alatt mindig nevetnek amikor poén van!
Miért ? Ezt a készítők rakják alá?
Nem mintha zavarna csak kíváncsi vagyok rá :)
http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__filmek-sorozatok__..
Szerintem nagyon mű, néha teljesen idegesítő, és hülyének nézik az embereket, azt hiszik, hogy nem veszik észre a poént.
"Igen,jó dolog.Valahogy nehéz elképzelni,ahogy az egyik szereplő bedob egy poént és utána csak áll némán. "
Ezt mondjuk az Egy rém rendes családban mondjuk jól megcsinálták. Azt hiszem ott élő közönség előtt veszik fel, bár biztos bevágnak néhány helyre nevetést, de hát a Showder Klubban is csinálnak ilyet.
Én megpróbálok nem erre figyelni, van amikor teljesen elrontja a film élvezetét.
Az Így jártam anyátokkal-ban nem úgy emlékszem, hogy alánevetnek, de lehet arra nem figyeltem.
Tényleg kb. azért, hogy ne kelljen annyit gondolkodni, de elég idegesítő tud lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!