Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mit gondolsz MC DC-ről?...

Mit gondolsz MC DC-ről? (Csillag Születik)

Figyelt kérdés

Akkora szövege van.. nagyon állat xD

meg nagyon ügyi ^^

2009. okt. 11. 20:36
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
91%
Ja, meg volt egy hiba, amikor a nyakkendős srácnak rappelt, akkor azt mondta hogy szekrényesruhában.Mert csak így rímelt volna.Megfordította a két szót, nekem először fel sem tűnt, aztán gondolkoztam rajta hogy á biztos nem ezt mondta, annak semmi értelme, aztán utánanéztem és mégis.
2009. okt. 13. 21:51
 12/25 ashyn ***** válasza:
100%
MC DC-nek gyerekkorában volt egy mütéte,és egy orvosi mühiba miatt ilyen a mozgása.Megsértettek egy idegszálat az orvosok!Hát én biztos megnyúztam volna a dokit.....
2009. okt. 14. 06:42
 13/25 A kérdező kommentje:
jaaj szegény :O
2009. okt. 14. 17:11
 14/25 anonim ***** válasza:

Olyan fura hogy most már a kereskedelmi csatornán is ott van....eddig mindig csak jót olvastam róla .... lsd. 2006 - It's Rite Freestyle Battle 1. hely

2007 - It's Rite Freestyle Battle zsűri tag

és szintén ekkor döntötte meg az egyfolytában reppelés világcsúcsát is (9 óra)

nem szeretnék róla a blikkben olvasni, olyanokat mint pl. a mesemondo gyerkekről... nem szeretnék róla rosszat hallanai :D pedig előbb utóbb ugyis ez lesz...már előre sajnálom :S

szóval....na

mégegyszer mondom, fura itt látni, de hát "lépni kell"...meg kell ismertetni magát másokkal is... én csak annyit mondok, sok sikert és kíváncsi leszek, meddig jut... :D

2009. okt. 14. 17:25
 15/25 ashyn ***** válasza:

én is szoritok neki,mert igazi tehetség...egy jo szponzor+egy jo studio segitségével sokra viheti majd...

Bár sajnos kicsi hazánkban ez a "müfaj" sajnos még nem eléggé elfogadott:(

A zsürik helyében azon gondolkodnék el,amikor pontoznak,hogy van aki egy betanult,már "lejárt" dalszöveget ad elö..de a freestyle rap képviselöitöl soha nem hall senki két egyforma "dalt"....nem mind1 sztem hogyki mit,és hogyan ad elő...ott a szinpadon "gondolkodni" a szövegen(rögtönözni),vagy elöre megtanulni egy szöveget,és azt elmuzsikálni....

De ez az én véleményem..sajnos nem én vagyok zsüritag

Sry a hosszu hozzászólásért

2009. okt. 14. 18:11
 16/25 A kérdező kommentje:

utolsó válaszoló:

a freestyle rap-ben az a lényeg hogy nem betanulják a szöveget hanem akkor gondolják ki.. :D

de semmibaj a hosszú hozzászólásért :D

2009. okt. 14. 19:39
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

nem vagyok a műfaj rajongója, de remélem tovább jut, megérdemli

nekem pedig nagyon tetszett :D

2009. okt. 18. 11:35
 18/25 anonim válasza:
Ő a legjobb ;D(LL)
2009. nov. 1. 09:51
 19/25 ashyn ***** válasza:
100%

Csillag Születik-ben megint odatette magát rendesen,mondjuk ez a kis "müsora" nem volt olyan frappáns mint a multkori,de jo kis szöveget lejtett megint:D...egyértelmüen ott a helye az elödöntöben:D

Freestyle rap 4ever!

2009. nov. 2. 09:47
 20/25 anonim ***** válasza:
Júj,nagyon állat.Olyan jól nyomja,azt se bánnám ha nyerne.Tehetséges.
2009. nov. 2. 15:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!