Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mit gondoltok, tényleg, ,...

Mit gondoltok, tényleg, , új'' Hürrem lesz a Szulejmánban?

Figyelt kérdés
Sok mindent olvasni,nem tudom,hogy mi az igaz!

2013. jún. 12. 22:25
1 2
 1/15 anonim válasza:
58%
Szerintem elképzelhető ,mert én azt olvastam,hogy lecserélik....
2013. jún. 13. 20:08
 2/15 anonim válasza:
10%
dehogyis ezlesz végig:)
2013. jún. 17. 21:00
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Már van is.

Közel sem olyan szép, mint Meryem :(

2013. jún. 19. 21:43
 4/15 anonim ***** válasza:

Már új van, de csak a 4.évadtól fog ő szerepelni, de hol van az még nálunk.. Ha ilyen ütemben haladunk, évek lesznek, mire odaérünk. De addigra már Hürrem is jócskán öreg lesz, és akit Meryem helyett tettek be, Vahide Gördüm, nagyon jó színésznő.

[link]

Nem tudom, miért sír mindenki, hogy biztos rossz színész, Hürrem sokkal szebb, minek őt tették be. Akinek nem tetszik, az találjon jobbat. Egy ilyen sorozatba nem fognak gyenge színészeket betenni. Ha Meryem nem lépett volna ki, ez most nem lenne. Szóval a "nagy Meryem rajongók" ne Vahidét hordják el mindennek, mikor még nem is ismerik. Ez a véleményem... :)

Nincs bajom Meryemmel, csak az olyan emberekkel, akik már elvakultan rajonganak, és nem látnak a dolgok mögé.

2013. jún. 23. 23:35
 5/15 anonim ***** válasza:
4. Azt nem mondtam, hogy rossz színész, csak azt, hogy Meryem szebb.
2013. jún. 24. 00:42
 6/15 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti,tudod,ha meszoksz egy színészt egy filmben,s lecserélik,azért kiábrándító!Szóval ez akkor már biztos...köszi
2013. jún. 24. 00:57
 7/15 anonim ***** válasza:
3as válaszoló, nem rád értettem azt, amiről írtam, ha megbántottalak, akkor ne haragudj. Csak már kissé idegesítő a sok Hürrem imádó, hogy mindenhol csak lehordják az új színészt. De tényleg nem miattad írtam.
2013. jún. 24. 20:02
 8/15 anonim válasza:
igen valóban új hürrem lesz :// [link]
2013. júl. 18. 15:55
 9/15 anonim ***** válasza:
Az bisztos hogy kár, hogy kilép Meryem, de az új Hürremet se becsüljük alá, mert nem tudni mien szinésznő! És valóban a 4. évadban lessz az új Hürrem?
2013. júl. 26. 18:32
 10/15 anonim válasza:
de új hürrem lesz , mivel a sorozat minden résznél időket ugrik ! ezért ők is öregszenek ! :) és Hörrem alapból elmenekült Törökországból ! Remélem segíthettem ! :) Új Hürrem : [link]
2013. aug. 6. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!