Benne vagyok az Animax reklámjában, hol tudnám letölteni a 2009-es Animecon spot reklámot, vagy hol tudnám egyáltalán megnézni azt?
Figyelt kérdés
minden hamerom látott már benne csak én egyedül nem tudom sehogy elkapni azt a pillanatot hogy lássam azt a reklámot a sakuraconról. kíváncsi vagyok miket mondtam és az egész reklámra is... de basszus írtam egy levelet az animax honlapján talált email címre de a válasz az kevesebb volt mint a @c%c#... úgyhogy nem prbálkoztam a további kérdésekkel ha már a válasz eg nagy nulla.. kérdezgettem emberektől de azt mondták hogy az oldalon fent kell lennie de nem tudom csak én vagyok e ilyen nyomi vagy nem de sehogy sem találtam rá.. beírkáltam mindenfélét a google.ba de még így sem jutottam túlsokra.. bízom bennetek és abban hogy legalább rátalál a kérdésre egyy értelmes választudó ember és leírja nekem :D előre is köszönöm2009. okt. 6. 22:06
1/6 A kérdező kommentje:
SAKURACON :DDD sry
2009. okt. 6. 22:13
2/6 anonim válasza:
3/6 A kérdező kommentje:
=( sajnos nem=( sakuraconról van elvileg és olyan ahol mindenféle ember beszél és elmondja a véleményét meg ilyesmi:D viszont köszönöm h megpróbáltál segíteni kedves tőled^^
2009. okt. 6. 22:32
4/6 anonim válasza:
hát ebben beszélnek:
5/6 A kérdező kommentje:
KÖSZÖNÖM SZÉPEN (L) EZ LESZ AZ ^^
2009. okt. 8. 19:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!