Bleachben az espádák arca ugyan az mint emberi életükben is volt?
Figyelt kérdés
Már rég érdekel másoknak a véleménye erről,csak akiket ismerek mindenki utálja az animéket...2013. máj. 25. 16:05
2/4 anonim válasza:
Én csak a bleach-t utálom , meg az alsóbb kategóriás tömegshouneneket , ennek ellenére réen végignéztem . Ahogy az első mondja
3/4 anonim válasza:
Bár azt hiszem, Harribel története csak filler volt, említették, hogy ő a szülésbe halt bele emberként. Szerintem a domináns lélek arca jelenik meg végig a maszk alatt és arrancarrá váláskor is az eredeti arc nyer teret. Az erejét pedig az elfogyasztott hollowokból nyeri, mást nem befolyásolnak. (Elég furcsán nézne ki, ha minden arcot egybeolvasztanának.)
Szóval részemről ez így logikus, de persze előfordulhat, hogy tévedek. Soha nem mondták ki konkrétan.
4/4 6byakuya6 válasza:
Attól függ hogy kit tekintünk eredeti embernél. A lidércek felfalják egymást így lesznek menosok. Ha az egyiknek (nem tudni kinek) megmarad az öntudata és elkezdi felfalni a magyar társait hogy tovább tudjon lépni a következő szintre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!