Csak én nem nézek tévét egyszerűen nem birom elviselni a mocskos rohadt képű celebeket, sztárokat, riportereket a szákba adják a szemetet?!
Figyelt kérdés
Remélem nem csak én vagyok így.2013. máj. 17. 16:17
2/7 anonim válasza:
Én is kerülöm a (szenny)csatornákat amik a szemét (aka. celeb) műsorokat adják. Annak örülök, hogy már nem csak valóságsz@rt ciki nézni, hanem "tehetség"kutató antiműsort is :D valakik sajnos mégis vevők erre a hulladékra, mert szépen megél a két közízlésromboló legnagyobb kereskedelmi tv :( Én csak ismeretterjesztő csatornákat nézek, azok legalább nem idegesítenek fel.
3/7 A kérdező kommentje:
Kösz
2013. máj. 18. 19:35
4/7 anonim válasza:
Nem kell ezeket a csatornákat nézni,én nem is emlékszem mikor néztem RTL klubot utoljára.Nálunk a Discovery,a Life Network,vagy az Animal Planet megy mást szinte nem is nézünk.Na jó,a Sorozat +-on azért nem hagyom ki a Miami helyszínelőket,ez az egy sorozat amit nem ununk meg.
5/7 anonim válasza:
azért a celeb és sztár nem ugyanaz
sztárok közül sokat szeretek,pl deniro,christian bale
celebeket utálom,pl pákó,gyózika,kiszel tünci
6/7 anonim válasza:
Én sem szokta,csak nagyon ritkán.
Discovery,national,extreme tv(amíg volt) ezeket szoktam nézni.Itt nincsenek kretén celebek és még tanulni is lehet belőle
7/7 anonim válasza:
En egyaltalan nem nezek tv-t, maximum hatterzajnak, vagy zenere van kapcsolva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!