Mit gndolnátok egy olyanról, aki mocskos titkot ad el ujságnak egy világsztárról?
Egy bécsi koncert után alkalmam volt találkozni/fotózkodni egy világsztárral. És sikerült ágyba... vagyis kanapéba vinnem! :) Pénzre lenne szükségem, a sajtó meg zabálná a sztorim!
(Nem izgat, h elhiszitek v sem.) Mit gondolnátok rólam? Nagyon undorító húzás lenne részemről?
(Ne kérdezzétek ki pasi, nem mondom el!)
20F
Meleg vagyok, nem b#zi!
és a pasi megszállottja, rá bármikor bárhol rákattannék újra! A barátaim tudják, a családom csk annyit h meleg vagyok, nem érdekelne ki mit gndolna, ha szép pénzt kapnék érte, sajnos nagyon nehéz helyzetbe kerültem :S
#1. nem mondom el! max az ujságnak!
De arra válaszoljatok kérlek, h mit gondolnátok rólam, ill. ti megtennétek?
Justin volt bécsben? :D Nem tudtam :D
Nem mndom el h van-e/volt-e vkije, h tudják-e róla h meleg. Ilyeneket kérlek ne kérdezzetek. Ha megosztom a sztorim az kényszerből lesz és pénzért!
Szerintem tuti tele lenne ezzel minden ujság, h xy egy magyar pasival bújt ágyba az abc elnevezésű turnéjának keretein belül bla bla. Am egy képem van az aktusról, de az a gond vele, h titokban készítettem, csak a felsőteste, keze és a feje pedig csak felülnézetből látszik :/ ha profilból csináltam vlna, azt hiszem az ablakon repültem volna a telómmal együtt.
#8. csak vki előállt h Adam vagy Justin? arra reagáltam h nem is tdtam h jb járt már bécsben. mindegy.
senki nem kényszerít, a helyzet az, ami miatt erre kényszerülnék.
#9. még nem tudom. egy ujsággal már beszéltem, azt mondták írjak össze mindent, amolyan beszámolót küldjek, ök meg cikket írnak belőle és a következő lapszámban közlik, akár címlap sztori is lehet! az irást elkezdtem. de még nem döntöttem, h megtegyem-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!