Miért néztek ilyen sorozatokat mint az éjjel nappal Buadapest?
Figyelt kérdés
:D2013. máj. 15. 21:49
11/19 anonim válasza:
Én nem nézem XD csak 1 részt láttam belőle de az elég érdekes rész volt a pali befestette a kutyát XD
ez volt az a rész XD
12/19 anonim válasza:
Kb a kérdésed is olyan gáz,mint az említett sorozat!!!
:D
13/19 anonim válasza:
a környezetemben senki, ez is egy konzervműsor N
14/19 anonim válasza:
Te az az 54%-os vagy?
Amúgy nem nézem,de nem verre miatta a mellemet,azzal a szöveggel,hogy "nem nézek tévét,a média mossa az agyat".
15/19 anonim válasza:
én nem nézek tv-t, csak ha otthon vagyok, a szüleimnél. Suliidőben neten lógok, itt meg letöltöm a kedvenc sorozataimat vagy tanulok :'DD
16/19 anonim válasza:
Most nagyon sokan jönnek azzal, hogy "így nem nézek tv-t" meg "úgy nem nézek tv-t", de ettől még nem lesztek intelligensebbek...
17/19 anonim válasza:
16-os:D Szerintem meg épp azért vagyunk intelligensebbek mert mi nem nézünk ilyeneket:D
18/19 anonim válasza:
Gyengébbek kedvéért: a kérdés az érintetteknek szól. Ez egy nagyon általános szabály.
19/19 anonim válasza:
tegnap 21:54
A munkában megfáradt dolgozónak kötelező mesterségesen is hülyíteni magát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!