Miért néztek ilyen sorozatokat mint az éjjel nappal Buadapest?
Figyelt kérdés
:D2013. máj. 15. 21:49
1/19 anonim válasza:
mondta? ki mondta? ki mondta, hogy nézzük?
2/19 anonim válasza:
Helyesbítem a kérdésed: Miért néztek TV-t?
3/19 anonim válasza:
ne vetítsd ki szabályként a véleményedet másokra légyszíves
5/19 anonim válasza:
Bocs, de én nem nézek ilyen ganéj sorozatokat. Sőt tévét is kb. havonta öt percet nézek. Na ehhez mit szólsz? :D Van azon kívül is életem.
6/19 anonim válasza:
Szerintem is egy kalap sz*r és nem érdekel :P
7/19 anonim válasza:
Én egy részt láttam belőle. Nem néztem többet. X'D Vajon miért...?
8/19 anonim válasza:
és még a nagyon gáz a családi titkok meg ilyenek. nemhogy valami minőségit adnának a tvbe. ugyan ezt csinálták a zenével is. aminek mondanivalója van az nem fér be a mainstream médiába, na meg az sem ami nem elég píszí. pedig szerintem ugyanúgy rálehetne szoktatni az embereket a jóra mint ahogy rászoktatták a fosra.
9/19 anonim válasza:
mert te mit nézel?? Amúgy meg azért, mert más nincs a tv-ben, az ember haza megy fáradtan, és bekapcsolja a tv-t, és nézi, ami benne van. Amúgy meg az életről szól, mondhatni ez a való világ, jobb, mint a barátok közt, az az egy biztos...
Hogy gáz vagyok? Ok, nem mondtam, hogy nem.:P
10/19 anonim válasza:
Tv? nem azon mennek az agybutitó adások? Am vannak ot jók is pl national geography, animal planet stb. De ja az iylen MTV, RTL,TV2 ezek a tipikus szenny adók. Emiatt oylan hülye mindenki. Hála isten hogy van net és én választhatom meg hogy mit nézzek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!