Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » TV-t nézők! Titek nem zavar,...

TV-t nézők! Titek nem zavar, hogy a vetített filmek 90%-a ismétlés?

Figyelt kérdés
A kereskedelmi csatornákon vetített filmeket már annyiszor láttuk, hogy kezd unalmassá válni. Annyi hülye játékra van pénz, értelmes új filmeket nem lehetne beszerezni? Tudom....a szerzői jogdíjak, de ünnepeken is csak ismétlések vannak. Ezért nézek inkább más csatornát.
2009. szept. 29. 13:34
 1/7 anonim ***** válasza:
82%
Nem,hogy nem zavar egyszerüen már utállom bekapcsolni a tv-t.Mi már nem is nagyon nézzük a kereskedelmi csatornákat.
2009. szept. 29. 13:46
 2/7 anonim ***** válasza:
75%

Na, éppen ezért nem nézem őket.

Egy évbe 3-4x leadják ugyanazt a filmet.

Van, hogy olyat adnak, amit már az előző hónapban is levetítettek.

Röhej.

2009. szept. 29. 14:11
 3/7 anonim ***** válasza:
81%
Még sokkal jobban zavar az ezer csicsa és embléma a képen, ami mind takarja a filmet.
2009. szept. 29. 14:18
 4/7 anonim ***** válasza:
87%
Engem sem zavar, abszolút nem kapcsolok kereskedelmi csatornára.
2009. szept. 29. 14:34
 5/7 anonim válasza:
Egyáltalán nem zavar, hogy kilencvenötödször adják a Rendőrakadémia 1,2,3,4, Csupaszpisztoly 156. részét, hogy karácsonykor jön a Reszkessetek betörők és társaik. És ezeket úgy tudják reklámozni, mintha a legújabb Hollywood-i produkció lenne. De annyi jó magyar film is van, volt!!
2009. okt. 2. 20:21
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Engem az zavar hogy ha fel akarok venni egy filmet akkor úgy érdemes hogy ott ülök és minden reklámnál megállítom.

Legutobb az Életre halálra című filmet akartam felvenni. Mivel nem voltam otthon beállítottam a videót hogy 5 percel műsor elött elkezdje felvenni a filmet és 40(!) percel késöbb leálljon. Hát nem lemaradt a vége hogy rohadjanak meg. És sosem láttam ezt a filmet mert mindig csak a Szökevényt adják ami megvan már VHSen és AVIban is. Ez meg a folytatása mésik rabbal és baromi jó csak 3 hete azon agyalok hogy mi lett a vége.

2009. okt. 3. 22:37
 7/7 anonim ***** válasza:

de nagyon zavar

és azt is utálom hogy nem hogy a régebbieket folyton ismétlik de az ujjakat nem nagyon játszák le

2010. nov. 6. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!