Melyik Ed Edd Eddy évad/rész ez?
Figyelt kérdés
Igazából csak arra emlékszem,hogy mintha megöregedtek volna,és Szöszi fogorvos volt,meg valami fiókba szorult cukigumi is volt benne. De nem találok ezt a részt,évad,angol vagy magyar cím,bármi,esetleg link. De nagyon idegesít,kedvenc rajzfilmem.2009. szept. 18. 22:38
1/5 anonim válasza:
Ezt a részt csak párszor adták le magyar szinkronnal magyar címe valami "Öreg Ed És" volt angolul pedig
Nézd ezt az oldalt az összes rész fel van sorolva igaz angolul de képek alapján be tudod azonosítani ha ne vágod az angolt.
2/5 anonim válasza:
Hú, erre én is emlékszem, hogy talán ha 1x láttam a magyar CN-en. Pedig szinte mindig néztem az Ed, Edd és Eddyt.
3/5 anonim válasza:
Igen volt pár rész amit nagyon mellőztek nálunk
Tolvaj Terjed - Mikor is eltűnnek a dolgok és Eddy megpróbálja fellelno a tettes
Ed Feléled - Bazi meleg van és a srácok elmennek Szöszi medencés bulijára
Dupladé cetlis része
Olyan szagú mint Ed - Ez le se adták magyarul. Arról szólt hogy Eddyk elrontották jaki boltját és ezért Rudival bosszt álltak és megverették őket a többiekkel
FelmérgesEDés - Dupladé Idegbeteggé válik és mindenkit megagyal - de sajnos csak látszólag.
4/5 anonim válasza:
az a rész,amiken Duppla D mindenkit megver,annak mi az angol címe?És Hanyadik évadban van?Vagy esetleg valaki el tuná linkelni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!