Lesz második évad a seherezádé c. sorozatból? (TV2)
Figyelt kérdés
nagyon szeretem ezt a sorozatot. vége az első évadnak. reménykedem benne hogy lesz második is. Valaki tudja?2011. szept. 16. 18:26
1/6 anonim válasza:
3 évad van összesen, és a tv2 egyben mindet lenyomatta. szóval sajnos nem, ez volt a vég:( a törököknél 3 évig ment, de ott hetente adtak egy hosszú (nálunk dupla) részt, ezért tartott ott sokkal több ideig mint itt.
2/6 A kérdező kommentje:
jaa... :( ne már... na mind1 azért köszi :) :(((
2011. okt. 1. 11:17
3/6 anonim válasza:
Énis imádtam!!! Sajnos vége :(( Ez az Eva Luna vagy mi nagyon nem szimpi..
4/6 A kérdező kommentje:
Igen tudom tök jó volt... :( ez az Eva Luna Télleg nem valami... jó. De az RTL-en megy az Ezel. Az még egy fokkal jobb. :)
2011. okt. 2. 08:04
5/6 anonim válasza:
Igen de az Ezelnek is vége lesz. Szerdán, Vagy csütörtökön.(pontosan már nem emlékszem)
6/6 A kérdező kommentje:
Na de jó... akkor végleg felhagyok az ilyen műsorok nézésével... én csak igazi Made in Turkey-es dráma-szerelmi sorozatokat néztem... valaki tud még ilyet?
2011. okt. 3. 19:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!