Mekkora az esélye annak hogy az Euroviziós magyar dal továbbjut a döntöbe?
Igen tudom,de hiszen te pont ezt kérdezted,hogy mennyi az esélye,hogy döntőbe jusson.
Válaszom : Szerintem első ránézésre,hallásra kevés az esélye bár nem tudom felmérni pontosan ,mert nem ismerem az ellenfeleit :)
És esetleg ha a döntőbe is jutna,Bonnie Tyler és közte elég nagy a különbség.
Erre kéne több embernek is rájönni, ahogy mondtad: "semmit nem ér ez a majomparádé". Tényleg. Ahova kijuthat egy csapat táncoló öregasszony népdalt vagy mit énekelni, egy celofánba csomagolt transzvesztita hülyét csinálni magából, egy rakás egyenceleb, meg a többi giccs, az nem lehet egy nagy színvonalú show. És akkor még nem is beszéltem a metálos méhekről, akiket idén küldenek ki az észtek. :D
Fel nem tudom fogni ésszel, hogy mit görcsölünk mi azon, hogy hányadikak leszünk. Kimegyünk, előadunk, kész. Látták a műsort. 1 hét múlva mindenki elfelejti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!