Kinek szurkolsz az eurovíziós dalfesztivál magyar döntősei közül?
Íme a nyolc döntős dal:
Tóth Gabi - Nem kell végszó
Heincz Gábor "Biga" - Learning to let go
Compact Disco - Sound of our Hearts
Caramel - Vízió
Gyurcsik Tibi: Back In Place
Veres MóNIKA: This Love
The Kiraly's: Untried
Fábián Juli & Zoohacker: Like A Child
Sztem a Compact Disconak kellene mennie Bakuba, ha a klip menne a háttérben az nagyon ütős lenne, mivel ez egy nemzetközi dalfesztivál.
http://www.youtube.com/watch?v=bwqrTPXjc1w
Igen, Tibor is nagyon jó sztem :)
meg hát építeni kell a tinilányok szavazóbázisára is :D
Nekem The Kiraly's - Untried a kedvencem hangban, zenében, kiállásban... :D
De Tóth Gabi is nagyon jó showt, maradandót tudna alkotni :D
Heincz Gábor, Caramel és Gyurcsík Tibi száma is nagyon tetszik, de én az első kettő mellett teszem le a voksom :)
Egyértelműen a This love a legcsodálatosabb dal! Veres Mónika kiváló választás volt, hogy előadja, én neki drukkolok.
Az Untried is tetszik, ezt is el tudom képzelni a dalfesztiválra.
Amik még nagyon jók, az a Like a Child, és a Learning to let go, de ezek nekem nem eurovíziósak.
A Back in Place nótára jó nagyot néztem, hogy kapott ilyen sok pontot, már bocs a rajongóktól... számomra ez egy olyan jó kis zene, amire otthon lehet egyet a jó ritmusa miatt tornázni, de ennyi! :D Lapos, uncsi.
Tóth Gabi személyisége magával ragadó, és helye lenne egy ilyen nagyszabású fesztiválon, de ennél a számnál van jobb is az indulók között. A Vízió az én világomtól igen messze áll, és Caramel munkásságát meg tehetségét elismerem ugyan, de sajnos képtelen lennék hosszan hallgatni ezt a stílust. A Compact Disco száma igen jó, de ha nem hallom, nem tudom visszaidézni újra... és ez sokat elmond... és ha jól látom, ennyi, más nincs is.
Compact Disco nagyon tetszik, de Királyék se rosszak.
N
Compact-ot szeretem mp3-ról hallgatni, de élőben nagyon nem győzött meg!!! Borzasztó unalmas és néha hamis is úgy!
Heincz Gabi vagy Királyék menjenek!
eredetileg Puskás Peti fan voltam.. de ő sajna kiesett.:(
Örülök, hogy a Compact Disco nyert. Rajtuk kívül Veres Mónikának, Caramelnek drukkoltam, de Heincz Gábor, Fábián Juliék is jók voltak.
Az elődöntőből még Kiss Gina és a Monsoon dala nagyon tetszett.
Annak pedig örülök, hogy király apukának nem volt elég a tejelt pénze a kölkei győzelmére. Undorítóak voltak.
Zsűriben nem értettem mit keres ott Csiszár, nagyon próbálkozott mondani valami okosat, de semmitmondóak voltak a mondatai. Wolf kb. beszívott állapotot mutatott. Rákay meg a fideszt képviselte, attól még, hogy x éve a VIVA-n volt műsorvezető, nem lesz szakértő.
Az összes (azt hiszem kb 200) nevezett dal listájára kíváncsi lennék. Biztos volt jobb a Sophisticnál is, akik a legjobb 20-ban benne voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!