Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Kinek szurkolsz az eurovíziós...

Kinek szurkolsz az eurovíziós dalfesztivál magyar döntősei közül?

Figyelt kérdés

Íme a nyolc döntős dal:

Tóth Gabi - Nem kell végszó

Heincz Gábor "Biga" - Learning to let go

Compact Disco - Sound of our Hearts

Caramel - Vízió

Gyurcsik Tibi: Back In Place

Veres MóNIKA: This Love

The Kiraly's: Untried

Fábián Juli & Zoohacker: Like A Child

Sztem a Compact Disconak kellene mennie Bakuba, ha a klip menne a háttérben az nagyon ütős lenne, mivel ez egy nemzetközi dalfesztivál.

http://www.youtube.com/watch?v=bwqrTPXjc1w

2012. febr. 5. 12:17
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Én Gyurcsík Tibire szavazok, de a Compact Disconak is nagyon tetszik a száma, az is megállná a helyét.
2012. febr. 5. 12:20
 2/14 A kérdező kommentje:

Igen, Tibor is nagyon jó sztem :)

meg hát építeni kell a tinilányok szavazóbázisára is :D

2012. febr. 5. 12:31
 3/14 anonim ***** válasza:
A tinilányok szavazatait figyelembe véve Gyurcsik Tibi, amúgy Tóth Gabinak.
2012. febr. 5. 13:40
 4/14 anonim ***** válasza:

Nekem The Kiraly's - Untried a kedvencem hangban, zenében, kiállásban... :D

De Tóth Gabi is nagyon jó showt, maradandót tudna alkotni :D

Heincz Gábor, Caramel és Gyurcsík Tibi száma is nagyon tetszik, de én az első kettő mellett teszem le a voksom :)

2012. febr. 5. 14:11
 5/14 anonim ***** válasza:
Tóth Gabinak leginkább.
2012. febr. 5. 14:55
 6/14 anonim ***** válasza:

Egyértelműen a This love a legcsodálatosabb dal! Veres Mónika kiváló választás volt, hogy előadja, én neki drukkolok.

Az Untried is tetszik, ezt is el tudom képzelni a dalfesztiválra.

Amik még nagyon jók, az a Like a Child, és a Learning to let go, de ezek nekem nem eurovíziósak.

A Back in Place nótára jó nagyot néztem, hogy kapott ilyen sok pontot, már bocs a rajongóktól... számomra ez egy olyan jó kis zene, amire otthon lehet egyet a jó ritmusa miatt tornázni, de ennyi! :D Lapos, uncsi.

Tóth Gabi személyisége magával ragadó, és helye lenne egy ilyen nagyszabású fesztiválon, de ennél a számnál van jobb is az indulók között. A Vízió az én világomtól igen messze áll, és Caramel munkásságát meg tehetségét elismerem ugyan, de sajnos képtelen lennék hosszan hallgatni ezt a stílust. A Compact Disco száma igen jó, de ha nem hallom, nem tudom visszaidézni újra... és ez sokat elmond... és ha jól látom, ennyi, más nincs is.

2012. febr. 6. 10:49
 7/14 anonim ***** válasza:

Compact Disco nagyon tetszik, de Királyék se rosszak.

N

2012. febr. 6. 13:27
 8/14 WorfHadnagy ***** válasza:
Nem szeretem az ilyesmi zenét, de Biga produkciója egész jó... Olyan Bruno Mars-os...
2012. febr. 6. 21:46
 9/14 anonim ***** válasza:

Compact-ot szeretem mp3-ról hallgatni, de élőben nagyon nem győzött meg!!! Borzasztó unalmas és néha hamis is úgy!

Heincz Gabi vagy Királyék menjenek!

eredetileg Puskás Peti fan voltam.. de ő sajna kiesett.:(

2012. febr. 11. 13:23
 10/14 anonim ***** válasza:

Örülök, hogy a Compact Disco nyert. Rajtuk kívül Veres Mónikának, Caramelnek drukkoltam, de Heincz Gábor, Fábián Juliék is jók voltak.

Az elődöntőből még Kiss Gina és a Monsoon dala nagyon tetszett.

Annak pedig örülök, hogy király apukának nem volt elég a tejelt pénze a kölkei győzelmére. Undorítóak voltak.

Zsűriben nem értettem mit keres ott Csiszár, nagyon próbálkozott mondani valami okosat, de semmitmondóak voltak a mondatai. Wolf kb. beszívott állapotot mutatott. Rákay meg a fideszt képviselte, attól még, hogy x éve a VIVA-n volt műsorvezető, nem lesz szakértő.

Az összes (azt hiszem kb 200) nevezett dal listájára kíváncsi lennék. Biztos volt jobb a Sophisticnál is, akik a legjobb 20-ban benne voltak.

2012. febr. 12. 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!