Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Kinek szurkolsz az eurovíziós...

Kinek szurkolsz az eurovíziós dalfesztivál magyar döntősei közül?

Figyelt kérdés

Íme a nyolc döntős dal:

Tóth Gabi - Nem kell végszó

Heincz Gábor "Biga" - Learning to let go

Compact Disco - Sound of our Hearts

Caramel - Vízió

Gyurcsik Tibi: Back In Place

Veres MóNIKA: This Love

The Kiraly's: Untried

Fábián Juli & Zoohacker: Like A Child

Sztem a Compact Disconak kellene mennie Bakuba, ha a klip menne a háttérben az nagyon ütős lenne, mivel ez egy nemzetközi dalfesztivál.

http://www.youtube.com/watch?v=bwqrTPXjc1w

2012. febr. 5. 12:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

a győzelem utáni produkciójuk elég jó volt

addig nem nagyon jött be a dal hamisnak és unalmasnak tartottam

most se tartom nagyon esélyesnek, de talán nem is égünk nagyot velük

szimpik a srácok!

2012. febr. 12. 10:23
 12/14 anonim ***** válasza:

A CD szerintem nagyon jó, jó, hogy kijutottak végül is. A Julis is jó volt, de hát nem épp fesztiválos szerintem.

Én a Királyékat amúgy nem csípem, de szerintem az lett volna a legjobb oda. A Linda haját úgy pártába, mint a népviseletünkben, jó kis tingli tangli fülbemászó, de erőteljes, a két iker, meg minden, szóval zene + milyen színpadon, szerintem az övék lett volna a legjobb. Máskérdés, hogy mikor már nem énekeltek, hanem ott várták az eredményt meg kiválasztották őket, ahogy a Linda viselkedett az szerintem is elég béna volt, de a színpadra nagyon jól összerakták a dolgot és a szám is pont jó.

De összességében mindegy, a Wolf Kati száma az mint minőségi zene is jó volt szerintem, meg ilyen fesztiválos fülbemászásra is, előadásra is, aztán meg lehet nézni hova jutottunk vele. Szerintem, ez az eurovízió akkora fos, hogy ha mi kiküldenénk a Lady Gagát, akkor az se kerülne be a legjobb 20-ba se.

2012. febr. 13. 00:06
 13/14 anonim ***** válasza:

Sztem amire sokan szavaztak volna, az Kállay S. András..

Nem vagyok nagy rajongója és a dalát is csak 4., 5. halásra kezdtem el megkedvelni, de elég fülbemászó, trendi dal volt.

A döntőbe jutottak közül sztem is Lindáék aratták volna kint a legnagyobb sikert.. A szokatlan színpadképpel együtt.

A CD elég egyhangú, végülis szeretem a dalt, (bár leginkább stúdióverzióban, élőben annyira nem) de mindig azon kapom magam, hogy az elejét unom, a közepe fele felcsigáz ugyan, de a végén megint elkalandozik a gondolatom.. Magyarul nem köt le a dal...

Pedig a mondanivalója jó, de valahogy sztem kevéske ez a dal.

Akárhányszor meghallgattam, mindig így éreztem...

Azért sok sikert nekik!:)

2012. febr. 13. 08:16
 14/14 anonim ***** válasza:

megnéztem az eddig versenytársakat. (akiket már más országok kiválasztottoak)

hááát nem nagyon erős a felhozatal:D

reménykedhetünk:D

2012. febr. 13. 08:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!