Mekkora az esélye annak hogy az Euroviziós magyar dal továbbjut a döntöbe?
0%, hogy azzal a dalnak nevezett szarkupaccal bármeddig is jutunk.
Csak röhögtem, mikor meghallottam...
Tudtam, hogy durván esik az ízlésbeli színvonal itthon, hála a drága celebeinknek, de hogy ennyire...
Ha országunk vezető gazdasági/katonai helyzetben lenne és mindenki nekünk akarna puncsolni, akkor még fekete pákó add ide a didit számával is első helyezést érnénk el, ezt garantálom.
De így, hogy szinte mindenki rühell minket a világon, elég kevés esélyt látnék még egy lordi típusú számmal is, hogy bekerüljünk a legjobb 3-ba.
Továbbjutásra viszont talán elég lesz a dal. Nekem szimpatikus a srác, semmi bajom nincs vele. A dalát meghallgatom akármikor, lazulós kis zene, viszont erre a versenyre biztos, hogy nem küldtem volna ki. Ha már itt tartunk, akkor egyik, a "Dal" című műsorban induló előadó számát sem.
Sz@rjátok már keresztbe az Eurovíziót. Az égvilágon semmi értelme sincs, mindig mindenki arra szavaz akire érdekében áll. Viszon én örülök,h végre nem vmi fos tömegzene nyert nálunk.
Amúgy meg sokan annyira odavannak pl Gigitől, akinek a dala plágiumgyanúba keveredett...
Röhejes a dalunk? Ezt nézzétek meg és a tavalyi orosz asszonykórust:
http://www.youtube.com/watch?v=awD4njjIwA8
Winnie Puuh méhecskéi :D
Jól csinálják ők is meg mi is, ehhez a kalap retek eurovíziónak pont ez a színvonala.
Minek idegeskedtek rajta? :) Hányszor szakadt ránk az ég a pontok miatt?
Ezt felejtsük el, hogy utálnak minket, ha azt nézzük, hogy a múlt évben a "tökéletes, de mégse" Norvégia és Anglia sereghajtó lett.
Én inkább az olimpiát veszem komolyan. Ott terem nekünk IGAZI sikerélmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!