NEM FOG . EZ EGY SHOUNEN FIGHT , nem jönnek össze random emberek és a NEM NEMET jelenet .
Kicsit unalmas hogy mindenki belelátja a romantikus szálat holott NINCS benne.
2013. márc. 2. 19:33
3/17 A kérdező kommentje:
Nem láttam bele csak azért kérdeztem mert mindneki ezt mondja és már nem tudom mit higgyek.
2013. márc. 2. 19:37
4/17 anonim válasza:
Nem fognak összejönni random karakterek shounen fight animében , ha fáj ha nem fáj ez így van .
2013. márc. 2. 20:12
5/17 anonim válasza:
Ezt kár volt elolvasni T-T
2013. márc. 3. 22:34
6/17 Nirata válasza:
De igen összefognak jönni!
És nemez a lényeg,de bele fog esni Hinataába,és majd összejönnek...
Ha továbra is tagadod,várd ki a végét,és majd meglátod!
2013. márc. 6. 15:55
7/17 anonim válasza:
Tényleg ilyen sötétek vagytok , lement több mint 500rész Naruto és semmi nem volt , komolyan ti valami mást néztek ha ez romantikus nektek ... Nirata te is 6. ilyen kérdéshez írsz hülyeséget , de semmi konkrét indok (mongyuk nehéz is lenne mivel nincs), Hova látjátok bele a semmit mond már meg könyörgöm ..????? . Ez egy Shounen fight , ha lesz összejövetel max a végén .
2013. márc. 6. 16:00
8/17 Nirata válasza:
Hát,kezdem belátni,hogy úgyse tudlak meggyőzni...Ezt neked is be kell látnod.
A Naruto tényleg nem a romantikáról szól,sokszor messze elkerüli,de attól még, hogy belátom, hogy néha előfordul benne nem jelenti azt, hogy csak amiatt nézem,és lényegként az jön le nekem...
2013. márc. 7. 08:38
9/17 anonim válasza:
Nekem nincs bajom vele , én annak a határán vagyok hogy dobjam , mert utolsó 2 évbe unalmas lett . Értem hogy neked tetszik a Naruto mint anime , azt viszont nem ha a romantikus része érdekelne inkább miért nem shoujo-t nézel ?
2013. márc. 7. 11:39
10/17 Nirata válasza:
Mert nem olyan lány vagyok aki elolvad attól ha édesemnek szólítják...
Imádom a Narutot az eszmékért,a karakterekért stb.
Elismertem,hogy van benne szerelem,de nem azért nézem.
Ez az egyetlen anime amit nézek,mást nem is szeretnék.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!