Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Visszakötöttem egy már rég...

Visszakötöttem egy már rég lemondott kábeltévé vezetékét, titkon remélve hogy jön rajta valami, és sok csatorna jön rajta. Előfizetés nélkül nézem, rájönnek erre vagy nem tudják ellenőrizni? Ha igen, akkor büntethető vagyok?

Figyelt kérdés

2013. jan. 22. 16:35
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg, hogy analóg vételt tudsz fogni.

Tapasztalatból állítom, hogy már nem foglalkoznak az egésszel, a digitális vétel került a központba.

Már csak azért sem, mert hamarosan az analóg vételt lekapcsolják.

2013. jan. 22. 20:55
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem híreszteled, akkor nem jönnek rá. Ahhoz, hogy büntethető legyél, a szolgáltatónak bizonyítania kell, hogy megbuheráltad a hálózatot (pl. feltörted az elosztódobozt és bekötötted magad). Az, hogy a hozzád bemenő kábelen bejut a jelük, az már a szolgáltató gondja-sora.
2013. jan. 22. 21:08
 3/4 Nadetényleg válasza:

Valószínűleg nem veszik észre,

1. válaszoló! Az analóg lekapcsolásnak a kábeltévékhez semmi köze, a régi, antennával fogható analóg tévé adást fogják lekapcsolni.

2013. jan. 27. 23:35
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a korrekt válaszokat!
2013. jan. 28. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!