Kábel TV-t nem tudom befogni a TV-n, mi lehet a baj?
Aha, akkor valószínű ez lehet a gond. Londonban vagyok, itt nem tudom milyen a kábel TV, de sanszos hogy digitális, ez meg egy ilyen tv:
Milyen boxot kell hozzá vennem? Sajnos ezekhez hülye vagyok.
A szolgaltató itthon adja (ha kéred), gondolom Angliában is.
Vehetsz saját beltérit is, de a szolgáltató kártyája akkor is kell bele.
"Nem digitális kábeltévéd van? Ha igen, akkor a régebbi analog tuneres készülék nem tudja befogni, csak box-szal."
Akkor ezek szerint a modern LCD TV-be már bele van építve az amihez nekem a box kell?
"Akkor ezek szerint a modern LCD TV-be már bele van építve az amihez nekem a box kell?"
Igen. Angliában még 'asszem, Mpeg2 a szabvány és az már a régebbi LCD tv-k többségében benne van.
Csak tudod milyen szolgáltatód van és a honlapjukon meg tudod nézni, vagy megkérdezed, hogy analóg, vagy analóg-digitális a szolgáltatás.
Lehet, amit előzőleg írtam tuner probléma is.
Köszi, azt mondja a főbérlőm hogy van a szolgáltatótól digi box majd megpróbáljuk azzal, hátha úgy menni fog.
Köszi a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!