VEttem a mai nap egy panasonic hd-s televíziót az összes dvb-t-c szabványnak megfelel de nem akarja befogni a hds csatornákat (Kábel) ötlet?
Az előző készüléked is digitális volt, vagy dekóderrel használtad?
Szolgáltató?
Digi kábel digitális adásaihoz először is kell egy conax kódkártya.Ha ez meg is van kell lennie a tv-ben egy conax kártyaolvasónak(ami nem mindegyikben van).
Ha benne van a kártya és csatlakoztatva van a digi tv kábele és megfelelő jelbemenet van beállítva elvileg működik, de gyakorlatban nem biztos mert a digi tájékoztatóban az szerepel hogy az ő egyedi kódkártyájukat csak az ő egyedi beltérijükkel használható.
Tehát ne vacakolj vele:azt mondtad van digitális tv szolgáltatásod ahhoz adják a beltérit kártyával-ezt a beltérit kösd össze HDMI-kábellel(HD-s csomagnál HDMI-s a beltéri) és már élvezheted a digitális adást!
Előbb elfelejtettem:
Ha nincs beltérid kártyával akkor neked csak analóg szolgáltatásod van, ez esetben menj be a digihez és kérd a digitális szolgáltatást és adnak egy beltérit amivel egy tv-t nézhetsz, több tv-hez több beltéri kell vagy a többin marad az analóg adás.
Pedig foghatná.
Nálunk (is) a TV: Samsung 42" PS42B430P2WXXH
Szolgáltatás: Digi/kábel (Debrecen)
Hát igen a digi még zavarban van a digitális szolgáltatáscsomagjával.sokan mondják hogy náluk minden egyéb extra nélkül nézhető-de ugyanannyian mondják az ellenkezőjét is, sőt a digin belül sincs egyértelmű leírás.
Ezért ajánlottam hogy ki kell próbálni hogy ha csatlakoztatva van a digi kábele és megfelelően van beállítva a jelforrás akkor jön e adás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!