UPC Digital Bronz csomagban, mi ez a rengeteg új csatorna?
Figyelt kérdés
2 napja, előzetes tájékoztatás nélkül, legalább 30-40 csatornával bővült a kínálat.Ami nem lenne baj, csak nem hinném, hogy csak úgy "jóindulatból" hozzám vágnak, egy ilyen csomagot. Így kb 80 csatorna fogható.
Az HBO pack kivételével , minden. Nyíregyháza, és környékén.
Tud valaki valamit erről ? Csak azért kérdezem , mert nem szeretnék januárban, egy horror számlát látni.
2012. dec. 15. 08:56
1/4 anonim válasza:
Bocsánat, a választ én sem tudom, de hasonló cipőben járunk, és érdekelne minket is, mert a weboldalukat hiába böngésztük, semmilyen infót nem találtunk. Nálunk is kb. két-három napja vettük észre a bővülést, nem egyszerre lettek új csatornák, de még tegnap is találtam újakat, amelyek előtte nem voltak. Szal engem is érdekelne, hátha valaki tud valamit erről, nehogy belefussak valami hallgatólagos szerződésmódosításba...
2/4 anonim válasza:
Nekem pedig az HBO jön be HD minöségben, pedig az utóbbira elö sem fizettem! Érdekes...
3/4 anonim válasza:
A Facebook oldaluk szerint ez csak karácsonyi kedveskedés. Jan. 6 után visszaáll a kisebb kínálat.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Azért ez valamilyen szinten megnyugtató.
2012. dec. 18. 06:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!