Szegény Buksi a Győzikéből! Ti mit gondoltok?
Figyelt kérdés
Én vagyok a 3 lábú yorki tulaj! a napokban néztem végig 1 epizódot, és pont az volt benne, mikor elgázolja a vonat szegény kutyát. 70%-ban biztos vok, h direkt engedték ki. tudom, hogy Buksi már sokkal korábban meghalt, de akkor nem láttam filmen is. szeritem ez felháborító. leszakadt a lába, a mási eltört, és sokkos volt! hozzásólásokat kérek! marhán szét tudnám venni most a fejét annak az embernek! :@ szegén Buksi! :(2009. aug. 24. 18:22
1/3 anonim válasza:
Hát én ezt nem láttam (jobb is), de én Győzike fejét alapból is szét tudnám verni. Főleg, ha tényleg ennyire felelőltelnül tartanak kutyát, az ilyet jól megkínoznám.
2/3 anonim válasza:
Nem halt meg. A győzike az csak egy színjáték az összes része meg van játszva
3/3 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=-meaqZapjqE ez nagyon ütös!benne van buksi is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!