Nők! Nektek bejön valamelyik? ( BŐVEBBEN LENT! )
Figyelt kérdés
-Discovery,national geographic, viasat history,animal planet,horgász-vadász csatorna,zone reality2009. aug. 24. 00:24
1/9 anonim válasza:
most burkoltan az volt a kerdes, hogy: "kedves, sok hulye p*csa, akik nagyon sotetek, van koztetek olyan aki annyira nem hulye mint altalaban a nok?"
vagy egyaltalan hogy jutott ez most az eszedbe?
2/9 anonim válasza:
Igen, nekem is ez jutott eszembe, hogy attól még, hogy valaki nő miért ne szerethetné ezeket az adókat....?
Nekem amúgy bejönnek (csak, hogy a kérdésre is válaszoljak.)
3/9 A kérdező kommentje:
csak úgy eszembe jutott,ugye nem akarod folytassam a kommentom a válaszodra.....?
2009. aug. 24. 00:36
4/9 A kérdező kommentje:
00:35! Nincs abban semmi! Én nem ítélem el azokat a személyeket akik szeretik! legalább rendesen válaszoltál a kérdésemre,amit köszönök neked!!
2009. aug. 24. 00:39
5/9 anonim válasza:
Én szeretem ezeket az adókat bár a horgász-vadászt nem kedvelem és a zone realitytse de a töbsege nagyon jó:)
6/9 anonim válasza:
Discovery,national geographic animal planet ezeket a csatornákat rendszeresen nézem. Szeretem az Állítolag című műsort. National geographicon a Mindennapi tudományt rendszeresen nézem.
8/9 anonim válasza:
A viasat historyt és a horgász-vadász catornát kivéve(nincsenek)mindegyiket nézem
9/9 anonim válasza:
Szeretem-nemszeretem... Tök mindegy mi szól a háttérbe :D Csak mint cselekvés nem köt le, a tv nézés uncsi, ettől függetlenül, mindig megy, csak, hogy legyen háttérzaj, de mellette mindig ténykedek valamit, még ha kevésbé hasznos is! :D (bár a national geographic-on szoktak érdekessségek lenni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!