Mi van ha van 60000 forint tartozásom valamelyik távközlési vállalatnak? Bővebben lent!
Az van, hogy tartozok az egyik mobiltelefon hálózatnak. Egy éve vettem tőllük mobil internetet 2 év hűség nyilatkozattal és nem fizettem vagy 7 hónapja egy forintot sem. A számlák jöttek de gondoltam nem lesz belőle semmi csak maximum fekete listára tesz az adott hálózat. Erre kaptam egy levelet egy behajtó társaságtól, hogyha nem fizetem ki 4 napon belül akkor égzéssel fekete listára kerülök az összes hálózaton ami nem is loenne baj mert egy sim kártyát bárkivel megvetethetek XD. Meg még: -Hogy tudnák rajtam behajtani a pénzt? Nekem nincs semmim csak a szüleimnek
-Nem-e lehet leűlni ezt valahogyan? Ha igen, hogy nézne ez ki? (állami börtön vagy valami más ahol nincs a börtöntársaktól szemétkezés stb...)
-Vagy valami kiskapu amivel nem kell fizetnem semmit? (A fekete lista az nem érdekel.)
ahhoz kell azé pofa hogy 7 hónapig b*ssz be fizetni a telefonszámlát hogy hátha nem lesz majd belőle baj.. jah.. egy sim kártyát bárkivel megvetethetsz, csak ezek után hogy a SAJÁT számládat nem fizetted, más nem fog a saját nevére venni téged.. én se teném.. nincsen kiskapu amivel nem kell fizetned semmit.. mégis hogy képzelted.. nem fizetsz és csak annyi h fekete listára tesznek? szerintem beperelhetnek, (talán szerződésszegés..) kártérités+ perköltséget állnod kell (tehát ha jól jársz akkor csak a 7 hónapi telszámlád és a perköltségei, ha szarul akkor még kérnek több kártéritést..)
de gratulálok a szüleidnek hogy ilyen jó gyermekük van.. helyükbe kapnál két nagy atyai pofont és mehetnél ledolgozni azt a 7 hónapnyi telefonszámlát..
A jövedelmedből letilthatják. Végrehajtást indíthatnak ellened, amit ha adott időintervallumon belül ismételnek el se fog évülni soha. Majd fizetheted a több éves kamatokat, a végrehajtási költséget...
Ehelyett inkább írj egy kérvényt hogy részletekben szeretnéd kifizetni-10 ből 9szer megengedik.
remélem kamu kérdés.. h ha nem akkor hülye vagy már bocsi..
ha kitudnád fizetni akkor miért nem teszed?? ennyi eszed van.. sokaknak - köztük nekünk is - rangsorolni kell a számláit hogy melyiket mikor küldétk meddig fizetheti be, melyiket tudja elhalasztani.. te meg itt csak heccből nem fizeted be..grat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!