Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mi van ha van 60000 forint...

Mi van ha van 60000 forint tartozásom valamelyik távközlési vállalatnak? Bővebben lent!

Figyelt kérdés

Az van, hogy tartozok az egyik mobiltelefon hálózatnak. Egy éve vettem tőllük mobil internetet 2 év hűség nyilatkozattal és nem fizettem vagy 7 hónapja egy forintot sem. A számlák jöttek de gondoltam nem lesz belőle semmi csak maximum fekete listára tesz az adott hálózat. Erre kaptam egy levelet egy behajtó társaságtól, hogyha nem fizetem ki 4 napon belül akkor égzéssel fekete listára kerülök az összes hálózaton ami nem is loenne baj mert egy sim kártyát bárkivel megvetethetek XD. Meg még: -Hogy tudnák rajtam behajtani a pénzt? Nekem nincs semmim csak a szüleimnek

-Nem-e lehet leűlni ezt valahogyan? Ha igen, hogy nézne ez ki? (állami börtön vagy valami más ahol nincs a börtöntársaktól szemétkezés stb...)

-Vagy valami kiskapu amivel nem kell fizetnem semmit? (A fekete lista az nem érdekel.)

2010. okt. 27. 19:14
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:
most emlékszem tavaly amikor a ZÁRTOSZTÁLYON voltam volt ott egy gyerök aki betört valahová és kapott valami 4 évet de az ügyvédje kiharcolta neki a rehabilitációt. Nosza ha az állam kiad nekem egy ügyvédet annak kell fizetnem? Ha nem nekem volt zártolytályi múltam és be tudnám bizonyítani, hogy nem vagyok beszámítható és elhelyeznek 3 hónap rehabilitációra akkor nem lesz priuszom csak maximum egy kicsit buggyantnak néznek de az nekem jó mert akkor hátúlról tudnék mindenkit manipulálni nem?
2010. okt. 27. 20:27
 12/36 A kérdező kommentje:
ja és akkor még az erkölcsi bizonyítványom is tiszta lenne nem?
2010. okt. 27. 20:30
 13/36 anonim ***** válasza:
100%
Prisutól? Nem. Valamint a zártosztályi kezelés is valószinűleg hátrányos lehet akár munkavállalásnál, akár például hiteligénylésnél. Persze nem csodálkoznék az írásaidból következtetve, ha ez a munka-dolog annyira nem izgatna...
2010. okt. 27. 20:35
 14/36 anonim ***** válasza:
100%

kérdező nagyon komoly:DD:D:D:D

válaszd a börtönt legalább nem kell fűtésre fizetned

2010. okt. 27. 20:37
 15/36 A kérdező kommentje:
Várjatok már a zárt osztályi dolgok be kerülnek az erkölcsi bizonyítványomba vagy nem? Különben is a munkáltatónak nem kell tudni, hogy voltam a zárton. És akarok dolgozni lehet, hogy éppen a BAMBUNÁL de neki se fogom kiteregetni a szennyest. Különben is ti ilyen igazság bajnokai vagytok mi? XD
2010. okt. 27. 20:41
 16/36 A kérdező kommentje:
Ja igen most kapok priuszt vagy nem ha bebizonyosodik, hogy nem vagyok beszámítható?
2010. okt. 27. 20:43
 17/36 anonim ***** válasza:

Akkor nem lesz priuszod de életed végéig hátrányos helyzetbe kerülsz azzal hogy voltál bent kezelésen.Ki venne fel manapság egy ilyen embert??

Szerintem fizesd ki hidd el jobban jársz.

Azzal se jársz jobban ha leülöd mert nem csak az lesz hogy szépen megb*ssz*k a fenekedet a börtönben de még az erkölcsi bizonyítványodba is benne lesz.

2010. okt. 27. 21:05
 18/36 A kérdező kommentje:
Az felveszi aki nem tud róla. De nem?
2010. okt. 27. 21:09
 19/36 A kérdező kommentje:
Na de mindegy be fogom fizetni de olyan jó lett volna ha valaki tud valami elfogadhatóbb opciót írni
2010. okt. 27. 21:10
 20/36 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem ásd el magad és akkor nem kell kifizetned.
2010. okt. 27. 21:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!