Mi van ha van 60000 forint tartozásom valamelyik távközlési vállalatnak? Bővebben lent!
Az van, hogy tartozok az egyik mobiltelefon hálózatnak. Egy éve vettem tőllük mobil internetet 2 év hűség nyilatkozattal és nem fizettem vagy 7 hónapja egy forintot sem. A számlák jöttek de gondoltam nem lesz belőle semmi csak maximum fekete listára tesz az adott hálózat. Erre kaptam egy levelet egy behajtó társaságtól, hogyha nem fizetem ki 4 napon belül akkor égzéssel fekete listára kerülök az összes hálózaton ami nem is loenne baj mert egy sim kártyát bárkivel megvetethetek XD. Meg még: -Hogy tudnák rajtam behajtani a pénzt? Nekem nincs semmim csak a szüleimnek
-Nem-e lehet leűlni ezt valahogyan? Ha igen, hogy nézne ez ki? (állami börtön vagy valami más ahol nincs a börtöntársaktól szemétkezés stb...)
-Vagy valami kiskapu amivel nem kell fizetnem semmit? (A fekete lista az nem érdekel.)
kérdező nagyon komoly:DD:D:D:D
válaszd a börtönt legalább nem kell fűtésre fizetned
Akkor nem lesz priuszod de életed végéig hátrányos helyzetbe kerülsz azzal hogy voltál bent kezelésen.Ki venne fel manapság egy ilyen embert??
Szerintem fizesd ki hidd el jobban jársz.
Azzal se jársz jobban ha leülöd mert nem csak az lesz hogy szépen megb*ssz*k a fenekedet a börtönben de még az erkölcsi bizonyítványodba is benne lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!