Nektek nem idegesítő már ez a töménytelen X faktor meg a többi "tehetség" kutató szarság?
De, bár engem nem is érdekelne, ha mondjuk senki nem beszélne róla.
Tv-t úgysem nagyon nézek.
engem nem zavar, sőt kifejezetten örülök neki... nagyon jók ezek a műsorok, csak én azt nem értem h akit nem érdekel az miért foglalkozik mégis vele?
engem például egyáltalán nem érdekel a politika, de annyira nem h azon kívül h Orbán a miniszterelnök semmit nem tudok... de nem is foglalkozok vele... kerülöm neten az ezzel foglalkozó oldalakat, híradót egyáltalán nem nézek, és ha vki a környezetembe erről beszél meg se hallom... úgy h nem mondhatják azt a műsor ellen háborgó emberek h mindenhol ezt hallani, mert én is naponta találkozok a politikai dolgokkal, de én úgy vagyok vele h úgy se tudok semmit csinálni, én nem változtathatom meg amiről a parlamentben döntenek akk miért foglalkozzak vele!?...
Nekem igazából sosem volt tv -m, amióta saját lakásom van.
Nem érzek ingerenciát az ilyen szarok nézésére, illetve az 5 perc műsor - 20 percreklám is az, ami miatt nincs tv szolgáltatás megrendelve .D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!