Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Melyik a legidegesítőbb...

Melyik a legidegesítőbb reklám szerintetek?

Figyelt kérdés
Én az always ultrás reklámoktól vagyok totálisan rosszul. Miért gondolják, hogy ha énekelve mondják el, hogy megköti a nedvességet, az majd jobb lesz??? A másik egy újabb reklám,a danone activiás, az a pocakos, amikor egy zöld óriás zokni kiabálja, hogy rosszul bánsz velem... -.- Nektek melyik a legfárasztóbb?

2012. szept. 7. 11:55
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Az összes ob, always... tampon, betét reklámot utálom, illetve azokat, mikor 'elmenekültek a férfiak/nők, beszéljünk a prosztatamegnagyobbodásról/hüvelygombáról...
2012. szept. 7. 12:24
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
betétes és tamponos reklámok. Az a pocakos télleg nagyon idegesítő
2012. szept. 7. 12:56
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
AZ ÉG KÉK.
2012. szept. 7. 13:50
 4/9 A kérdező kommentje:
A FŰ ZÖLD :D Igen, az is irritáló. De akárhányszor felcsendül az always reklám, én lemegyek hídba...Főleg, hogy akarva akaratlanul utána énekelem és a hajamat tudnám tépni.
2012. szept. 7. 18:03
 5/9 anonim válasza:
100%
Bubu... el kell mondanom valamit... illetve a Totyás reklám...
2012. szept. 7. 18:15
 6/9 A kérdező kommentje:
Jaaaaaaaaaj a Sophie! Totya! Milyen név az, hogy Totya???
2012. szept. 7. 19:38
 7/9 anonim ***** válasza:
Énúgy mondom hogy omlósz és a "mit eszünk ma?" maggis vagy milyen reklám egyszerűen BELERAGADT a fejembe .
2012. szept. 7. 22:52
 8/9 anonim ***** válasza:
Én a síkosító reklámtól vagyok nagyon kész. De szerencsére azt mostmár ritkán adják. Meg bármelyik olyan reklámot amelyikben félpucér nőci van.
2012. szept. 8. 18:31
 9/9 anonim ***** válasza:
Betétes, tamponos reklámok, illetve a Durex.Rosszul vagyok tõlük.De ami mindent visz, az a Jófogás bábuja és vernyákolása.Illetve a tavaly nyári Jana reklám se volt semmi (hál'Istennek csak kb júliusban ment)
2015. jan. 23. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!